kasayı incehesaptan seçmeyecek misinLinki atarmısın çok pahalı olmayan önerdiğin
kasayı incehesaptan seçmeyecek misinLinki atarmısın çok pahalı olmayan önerdiğin
Hobende bunun r modelini kullanıyorum nerdeyse birebir aynı ama çok dar kasa o kadar para vermişken adam akıllı bi kasa alın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi ilerde 2k yada 4k ya geçersen mantıklı
evet sana zahmet linki atarmısınkasayı incehesaptan seçmeyecek misin
o hazır sistemi özelleştirme ekranından seçiyorumHo
evet sana zahmet linki atarmısın
Ho
evet sana zahmet linki atarmısın
Yani her şey msi ya kasada öyle olsun demiştim ama sizin önerdiğinizi bakayımkasayı incehesaptan seçmeyecek misin
Evet onun linkini atarmısıno hazır sistemi özelleştirme ekranından seçiyorum
Knk lütfen yardımcı ol iyi özelleştirme ile alayım bunuYani her şey msi ya kasada öyle olsun demiştim ama sizin önerdiğinizi bakayım
Evet onun linkini atarmısın
Msi 120 a dan iyi midir? yaniordaki kasalardan vento ve coolermasterın kasaları alınır, siz seçin
kasayı iyi bir marka seçmemiz lazım, çünkü psu kasayla geliyor tüm sistemi psu ya emanet ediyorsunuz.
bakayım biMsi 120 a dan iyi midir? yani
Knk ona bütçe çıkmıyo hangisi olsunbakayım bi
ordaki kasaların boyları hemen hemen aynı. cooler master var bi adam akıllı ona da bütçe çıkar mı bilmiyorum, ama 10 numara kasa. psuda da en iyi markalardan, kasada da.
Kasa içeriği full msi ya msi daha yani msi psu ları nasıl işlemcidede hala kararsızım bu aradabütçe çıkmazsa msi yada vento bakabilirsiniz. vento da küçük de, ventoyu fsp üretiyor. psu da en iyi marka fsp sayılır.
msi psu iyi de, normalde bu kasa modelleri psu suz satılıyor. orda psu lu demiş nasıl bi psu var içinde bilmiyorum.Kasa içeriği full msi ya msi daha yani msi psu ları nasıl işlemcidede hala kararsızım bu arada
1.2 k olan işlemci soğutma var ya hava onu takacağım ama sırf 600 tl için hata yaşamak istemiyorummsi psu iyi de, normalde bu kasa modelleri psu suz satılıyor. orda psu lu demiş nasıl bi psu var içinde bilmiyorum.
işlemciyi de 7500f yap direk daha işlemci soğutucu takacağız
bende onu diyecektim. adam akıllı kule tipi yok stok al sonra değiştir diyecektim1.2 k olan işlemci soğutma var ya hava onu takacağım ama sırf 600 tl için hata yaşamak istemiyorum