daha kaliteli parçalar daha uygun fiyat işlemciler arasında kayda değer fark yokAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar merhaba;
Sistemi bu şekilde topladım. fikirlerinizi rica ederim. bu şekilde alınır mı ?
pahalı geldi 51.582 lira gibi bir fiyata 5070 sistem diziliyorAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar merhaba;
Sistemi bu şekilde topladım. fikirlerinizi rica ederim. bu şekilde alınır mı ?
hocam teşekkür ederim sadece ram ve ssd değişimi yaptım 42k ya geldi hali hazırda hiçbir farkıdaha kaliteli parçalar daha uygun fiyat işlemciler arasında kayda değer fark yok
![]()
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hayırlı olsunhocam teşekkür ederim sadece ram ve ssd değişimi yaptım 42k ya geldi hali hazırda hiçbir farkı![]()
yükseltmeler bir tık pahalıymış evet 1600 ram 700e de ssd yeterli olur adata iyidir 1tb yetersizse dışardan ssd alın anakart 2 slotlu ve hiçbir yerde bu kadar kaliteli parçalar bulamazsınız bu fiyata kasaya kadar öoğu şey asus argb kule fanlı vshocam teşekkür ederim sadece ram ve ssd değişimi yaptım 42k ya geldi hali hazırda hiçbir farkı![]()
teşekkür ederim.hayırlı olsun
bende ona güvendim sistem baştan aşa asus ve aklımda bir soru işareti bırakmıyor.yükseltmeler bir tık pahalıymış evet 1600 ram 700e de ssd yeterli olur adata iyidir 1tb yetersizse dışardan ssd alın anakart 2 slotlu ve hiçbir yerde bu kadar kaliteli parçalar bulamazsınız bu fiyata kasaya kadar öoğu şey asus argb kule fanlı vs