knk sisteme ekran kartı almamış oyun oynasa dahi onu işlemci yapacak dünümüz oyunlarında işlemci de yetersiz kalırDostum sen baya sıkıyosun ama işlemcin yanabilir RAM yetmez falan. Bunlar ne acaba?
knk sisteme ekran kartı almamış oyun oynasa dahi onu işlemci yapacak dünümüz oyunlarında işlemci de yetersiz kalırDostum sen baya sıkıyosun ama işlemcin yanabilir RAM yetmez falan. Bunlar ne acaba?
Tamam da "knk" işlemcinin yanacağını ve ramin yetmeyeceğini nerden çıkardın onu soruyorum.knk sisteme ekran kartı almamış oyun oynasa dahi onu işlemci yapacak dünümüz oyunlarında işlemci de yetersiz kalır
tahminTamam da "knk" işlemcinin yanacağını ve ramin yetmeyeceğini nerden çıkardın onu soruyorum.
knk dolar 7 tl iken yapılacak ço bir şey yok gibi bence en azından giriş sistemi alsan monitör 144hz olsa klavye mouse krtasiyeden olsa dahi çok fazla oluyor ekran kartı almadan işlemcin yanabilir bence düşk sefiyede oyun dahi oynasan bilmiyorum RAM kurtarmaz
Boş tahmin yapıp yalan bilgi verme hocam. İnsanları yanlışa yöneltme. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.tahmin
Apu sisteme 2800 verilmez. RX 570' li sistemler 3200 TL ye varken hele hiç verilmez.Dolar'ın bilgisayar piyasasını pek etkilediğini düşünmüyorum. Ki etkilese bile alacağım sistem çok pahalı değil dolar 4 lira olsa bile aşağı yukarı aynı fiyat olur. Son dediğine gelince APU sistemle max 1.5-2 sene takılıcam sonrasında ekran kartı takacağım zaten. Ki APU sistemle ekran kartı takmadan uzun süre oyun oynayan kişiler var.
Açıkçası doğru söylüyorsun ve kuralları okudum ama r3 3200g le nereye kadar oynarBoş tahmin yapıp yalan bilgi verme hocam. İnsanları yanlışa yöneltme. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.