Neler Yeni

Bu Sistem Alınır Mı

Bu Sistem Alınır Mı

• Oy kullanan toplam üye
    18

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar bu sistemi ben de çok beğendim fakat 2 sorum olacak
1- kasa ve psusu nasıl güvenilir mi?
2- 500gb SSD yeterli mi (cs go - fortnite - apex - cod warzone )(belki gta 5 overwatch rocket league falan alırım?)
Aynı SSD'yi kullanıyorum dostum ben de bana yetersiz kalıyor çok fazla oyun indirdiğim için. Ama yanına 1TB'lık bir HDD ekledim ben işimi ziyadesiyle görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa olarak ise sistemdeki kasa üst düzey sistemlerde kullanılan çok iyi bir kasadır. Şüpheniz kesinlikle olmasın.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Aynı SSD'yi kullanıyorum dostum ben de bana yetersiz kalıyor çok fazla oyun indirdiğim için. Ama yanına 1TB'lık bir HDD ekledim ben işimi ziyadesiyle görüyor.

Kasa olarak ise sistemdeki kasa üst düzey sistemlerde kullanılan çok iyi bir kasadır. Şüpheniz kesinlikle olmasın.
ilerde ben de ekleyebilirim hdd fakat şu anlık fazla oyun yükleyeceğimi sanmıyorum yeterli gibi geliyor eski sistemin 100gb hdd vardı nedense gayet yetiyordu ben de şaşırdım😅

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ilerde ben de ekleyebilirim HDD fakat şu anlık fazla oyun yükleyeceğimi sanmıyorum yeterli gibi geliyor eski sistemin 100gb HDD vardı nedense gayet yetiyordu ben de şaşırdım😅
Eski sistemlerimiz yeni oyunları kaldırmıyordu çünkü dostum :D
Şuan COD Warzone, RDR2, GTA5, FH4 gibi oyunlar 100gb'ı aşmış durumda. Yetersiz kalabiliyor.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Eski sistemlerimize yeni oyunlar yüklenmiyordu çünkü dostum :)
Şuan COD Warzone, RDR2, GTA5, FH4 gibi oyunlar 100gb'ı aşmış durumda. Yetersiz kalabiliyor.
bu oyunları oynayacağımı sanmıyorum😕
sadece warzone😀👍

Rica ederim hocam hayırsıyla alıcam inşallah sizede hayırlı olsun 👍🏻
inşallah olur😂
yakın zamanda satın alırsanız buraya yazabilir misiniz?

SametAk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Ak
bu oyunları oynayacağımı sanmıyorum😕
sadece warzone😀👍

inşallah olur😂
yakın zamanda satın alırsanız buraya yazabilir misiniz?
Elbette yazarım hocam 1 hafta içinde almış olucam inşallah

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
27 inç monitör fazla büyük olacaktır, 24G2U almanızı öneririm. Fakat ben o fiyata El Capitan almanı öneririm. 5600 XT RTX 2060'dan 10 FPS civarı daha iyi. 2060 ile akıcı bir RTX yaşanmaz. FPS düşüşleri fazla oluyor. Akıcı bir RTX deneyim için en az 2070 super alınmalı bence. Onun haricinde hemen hemen aynı sistemler üstelik ramler 3600 mhz El Capitan'da hem de dual channel. M2 ile SATA arasındaki farkı oyunlarda ve sistem açılışında falan hissetmezsin. Tek fark dosya aktarımında hissedilir fakat 500 mb zaten yeterli olur. Daha ucuza daha iyi bir sistem alırsın Capitan seçersen. 550 W zaten yeter kaldı ki Corsair kalitesi tartışılmaz bile Xigmatek yanında anca izler Corsair'i.

İstersen capitanda b450m-k seçip ssdyi m2 de yapabilirsin aynı toshiba burada da var. Aynı fiyata daha kaliteli bir PSU daha kaliteli bir ram ve 10 fps fazla performans almış olursunuz.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Umarım ironi yapıyorsundur dostum.

Ekran kartı Super versiyonu olsun diye ekran kartını Palit marka seçip işlemciyi 3500x seçmişler. PSU desen ucu ucuna besler. SSD desen M2 bile koymamışlar. Anakartı Biostar marka tercih etmişler. Boş beleş bir sistem. Bu sistem için Vatan Computer'dan şaşıp GameGaraj'dan PC alınmaz.
Vatandan ucuz birsürü yer var ayrıca gamegaraj çok iyi bir markadır çoğu bilgisayar markalarından daha eski bir marka exa bilişim çok da iyi sistemleri var ayrıca PSU besler yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,501
Üyeler
163,507
Son üye
VincentLaw5