teşekkürler peki ya ssd yeterli midir? çok fazla oyun almam zatenKasa ve psusu incelediğimde çok iyi yorumlar gördüm güvenilir diyorlar
teşekkürler peki ya ssd yeterli midir? çok fazla oyun almam zatenKasa ve psusu incelediğimde çok iyi yorumlar gördüm güvenilir diyorlar
Aynı SSD'yi kullanıyorum dostum ben de bana yetersiz kalıyor çok fazla oyun indirdiğim için. Ama yanına 1TB'lık bir HDD ekledim ben işimi ziyadesiyle görüyor.Arkadaşlar bu sistemi ben de çok beğendim fakat 2 sorum olacak
1- kasa ve psusu nasıl güvenilir mi?
2- 500gb SSD yeterli mi (cs go - fortnite - apex - cod warzone )(belki gta 5 overwatch rocket league falan alırım?)
ilerde ben de ekleyebilirim hdd fakat şu anlık fazla oyun yükleyeceğimi sanmıyorum yeterli gibi geliyor eski sistemin 100gb hdd vardı nedense gayet yetiyordu ben de şaşırdımAynı SSD'yi kullanıyorum dostum ben de bana yetersiz kalıyor çok fazla oyun indirdiğim için. Ama yanına 1TB'lık bir HDD ekledim ben işimi ziyadesiyle görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa olarak ise sistemdeki kasa üst düzey sistemlerde kullanılan çok iyi bir kasadır. Şüpheniz kesinlikle olmasın.
Eğer ki çok oyun almıcaksan yeterli olucaktır diye düşübüyorumteşekkürler peki ya SSD yeterli midir? çok fazla oyun almam zaten
Çok teşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınEğer ki çok oyun almıcaksan yeterli olucaktır diye düşübüyorum
Eski sistemlerimiz yeni oyunları kaldırmıyordu çünkü dostumilerde ben de ekleyebilirim HDD fakat şu anlık fazla oyun yükleyeceğimi sanmıyorum yeterli gibi geliyor eski sistemin 100gb HDD vardı nedense gayet yetiyordu ben de şaşırdım
Rica ederim hocam hayırsıyla alıcam inşallah sizede hayırlı olsunÇok teşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
bu oyunları oynayacağımı sanmıyorumEski sistemlerimize yeni oyunlar yüklenmiyordu çünkü dostum
Şuan COD Warzone, RDR2, GTA5, FH4 gibi oyunlar 100gb'ı aşmış durumda. Yetersiz kalabiliyor.
inşallah olurRica ederim hocam hayırsıyla alıcam inşallah sizede hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun o halde.bu oyunları oynayacağımı sanmıyorum
sadece warzone
Elbette yazarım hocam 1 hafta içinde almış olucam inşallahbu oyunları oynayacağımı sanmıyorum
sadece warzone
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallah olur
yakın zamanda satın alırsanız buraya yazabilir misiniz?
Vatandan ucuz birsürü yer var ayrıca gamegaraj çok iyi bir markadır çoğu bilgisayar markalarından daha eski bir marka exa bilişim çok da iyi sistemleri var ayrıca PSU besler yaniUmarım ironi yapıyorsundur dostum.
Ekran kartı Super versiyonu olsun diye ekran kartını Palit marka seçip işlemciyi 3500x seçmişler. PSU desen ucu ucuna besler. SSD desen M2 bile koymamışlar. Anakartı Biostar marka tercih etmişler. Boş beleş bir sistem. Bu sistem için Vatan Computer'dan şaşıp GameGaraj'dan PC alınmaz.