Bu sistem alınır mı?

Kaan@1

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
25000
Geçen gün böyle bir sistem buldum işlemciyi 5600 yapıp alacağım.Bu fiyata bu sistem alınır mı?
Hocam alınabilir fakat piyasada daha iyileri var.

Sebebi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğin varsa atabilirsin.
Geri gelir mi bilmiyorum fakat SSD'yi Samsung,Ram'i 16x2 seçersen iyi olur.

Geri gelir mi bilmiyorum fakat SSD'yi Samsung,Ram'i 16x2 seçersen iyi olur.
Şöyle bir sistem daha var bu nasıl peki?

Şöyle bir sistem daha var bu nasıl peki?
Ram markası dandik 5500 yerine 5600 almak kesinlikle daha mantıklı anakart eski bir anakart SSD çok düşük okuma yazma hızları dediğim gibi attığım sistem yükseltmelerle 23k oluyor ve sizi en az 5 sene sesini çıkarmadan götürür. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz galiba. Gelin attğım sistemi alın üzülmeyin sonra.

Ram markası dandik 5500 yerine 5600 almak kesinlikle daha mantıklı anakart eski bir anakart SSD çok düşük okuma yazma hızları dediğim gibi attığım sistem yükseltmelerle 23k oluyor ve sizi en az 5 sene sesini çıkarmadan götürür. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz galiba. Gelin attğım sistemi alın üzülmeyin sonra.
Çok anladığım yok zaten,vramden dolayı huzursuz oluyorum

Çok anladığım yok zaten,vramden dolayı huzursuz oluyorum
Vram istiyorsanız 4070 gibi kartlara yönelmelisiniz. Onlarda 13 GB vram var galiba yanlış hatırlamıyorsam. 4060 ın 8gb versiyonu az , 16 GB versiyonu ise gereksiz yüksek ve pahalı. Bütçenizde mağlum. Bence 4060'ın 8 GB olanları sizi yeterince tatmin edecektir.

Vram istiyorsanız 4070 gibi kartlara yönelmelisiniz. Onlarda 13 GB vram var galiba yanlış hatırlamıyorsam. 4060 ın 8gb versiyonu az , 16 GB versiyonu ise gereksiz yüksek ve pahalı. Bütçenizde mağlum. Bence 4060'ın 8 GB olanları sizi yeterince tatmin edecektir.
Amd kartlara yonelmeye gerek yok yani?

Birde bunu buldum bu iyi gibi,stoklar bitmezse alınabilir?

Zaten fps tarzı oyunlar oynuyorum arada hikayeli oynuyorum sadece ondada orta ayarlarda falan idare eder gibi

Attığınız kadar gayet güzel. Birde SSDyi 1 TB seçerseniz tadından yenmez. Şimdiden hayırlı olsun 😄

Zaten fps tarzı oyunlar oynuyorum arada hikayeli oynuyorum sadece ondada orta ayarlarda falan idare eder gibi
Gayet yeterli orta ayara gerek yok 460ti ile ultra ayarlarda 60 FPS üstü oynarsınız her oyunu.

Geri