Alınırsa eğer işlemci stok fan yeterli mi ? Kasa hava akışı iyi mi ?
İntel ekran kartı üzer mi ?
buna bakıyorsan bütçen özelleştirmeye yetmiyordur diye düşünüyorum o zaman al intel ekran kartı bu fiyatta kesinlikle üzmez sürekli yazılım güncellemesi alıyor işlemci için stok fan özellikle sıcak yaz günlerinde yeterli gelmez intel işlemciler yüksek sıcaklıklara dayansa da ilerleyen dönemde 1000 tl civarına bir kule tipi hava soğutma fazlasıyla işini görür tekrar söylüyorum bu fiyat bandı için gayet güzel sistem sadece anakartı gigabyte yapmanı öneririm 300tl farkla
Çok açıklayıcı yazmışsın gerçekten. Sağolasın. Dediklerini yapıcam .buna bakıyorsan bütçen özelleştirmeye yetmiyordur diye düşünüyorum o zaman al intel ekran kartı bu fiyatta kesinlikle üzmez sürekli yazılım güncellemesi alıyor işlemci için stok fan özellikle sıcak yaz günlerinde yeterli gelmez intel işlemciler yüksek sıcaklıklara dayansa da ilerleyen dönemde 1000 TL civarına bir kule tipi hava soğutma fazlasıyla işini görür tekrar söylüyorum bu fiyat bandı için gayet güzel sistem sadece anakartı gigabyte yapmanı öneririm 300tl farkla
aa kasa olarak gamepowerın önü mesh olanını alabilirsin önü camlı olan bende var toplam 3 fanla geliyor hava akışı çok iyi değil ama görseli çok iyi diğerininse önü mesh tercih senin uzun süre stok fanla kullanacaksan önü mesh olanı almalısın
rica ederimÇok açıklayıcı yazmışsın gerçekten. Sağolasın. Dediklerini yapıcam .
Tamam onuda mash olanı alayım. Mash takıntım var zaten.aa kasa olarak gamepowerın önü mesh olanını alabilirsin önü camlı olan bende var toplam 3 fanla geliyor hava akışı çok iyi değil ama görseli çok iyi diğerininse önü mesh tercih senin uzun süre stok fanla kullanacaksan önü mesh olanı almalısın