Yardım Bu sistem bu oyunlarda kaç fps verebilir?

İ5 2400 bana çok rahat yeter ben yıllarca sıkıntısız en az 10 yıllık apu işlemci laptop kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör işi sıkıntı 30 hz var bende 60 alabilirim galiba
30hz tüplü monitörde var monitör alsaymışsın ilk önce keşke

bütçe nedir bu arada

30hz tüplü monitörde var monitör alsaymışsın ilk önce keşke

bütçe nedir bu arada
30hz tüplü değil bu tarzda

1744309404494.png

Dün pc konusu açmıştınız hocam, 5k ya aldığınız sistem bu ise yazık olmuş cidden
Evet yazık oldu bende farkındayım bizim burda her şey kazık hocam ddr2 sistemleri 14k ya satıyorlar bizim ile göre ucuz bile aldım

Bizim il bizim il diyip duruyorsunuz hocam dünden beridir, afedersiniz de nerede oturuyorsunuz konum olarak böyle sistemlere haddinden fazla para veriyorsunuz ?
Sizin için söylüyorum art bir niyetim yok
Aile büyüğünüz falan var mıydı aldığınızda şu sistemi, keşke onlara danışsaydınız

2. El gtx 1060 lı sistemler toplayabilirdiniz elinizdeki parayla
aldığınız ekran kartı gtx 460 vardı bi ara kaldı mı hatırlamıyorum ondan daha düşük performans veriyor
işlemci desek 15 yıllık işlemci

Bizim il bizim il diyip duruyorsunuz hocam dünden beridir, afedersiniz de nerede oturuyorsunuz konum olarak böyle sistemlere haddinden fazla para veriyorsunuz ?
Aile büyüğünüz falan var mıydı aldığınızda şu sistemi, keşke onlara danışsaydınız
Onlara danışdım zaten
İl şanlıurfa aradığım sistemler yok ya çok kötüleri pahalıya satıyorlar yada iyi bilgisayarları iyi fiyata satıyorlar burdaki pc piyasası bana hitap etmiyor

2. El gtx 1060 lı sistemler toplayabilirdiniz elinizdeki parayla
aldığınız ekran kartı gtx 460 vardı bi ara kaldı mı hatırlamıyorum ondan daha düşük performans veriyor
Aldığınız derken ben ekran kartı almadım zaten bu kasa ömürlük değil amcam yaza doğru amd 16gb gtx 1060 kasa vereceğini söyledi bu aldığım en kötü kardeşime kalır yada aynı fiyata satarım zararım az yani

Urfa karaköprüde haliliyede satılan sistemler vardır illaha, ben sizin için söylüyorum hocam. Kim büyük umutlarla ilk defa kasa alıp hüsrana uğramak ister ki ?

Urfa karaköprüde haliliyede satılan sistemler vardır illaha, ben sizin için söylüyorum hocam. Kim büyük umutlarla ilk defa kasa alıp hüsrana uğramak ister ki ?
Hocam hüsrana uğramam dediğim gibi bu kasa ömürlük değil yaza doğru amcam laptop alacak ve bana gtx 1060 amd işlemci kasa verecek yani benim aldığım i5 2. nesil kasayı kardeşime fln veririm yada aynı fiyata satarım

bende bundan vardı, mcyi bile açmıyor (sürücü hatasıyla)
Nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri