Güncel oyuna, eski driver kullanırsa sorun yaşar tabii.bu yine sıkıntılı drivere çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
alalala aga bi driver güncellesene güncel değilse
Güncel oyuna, eski driver kullanırsa sorun yaşar tabii.bu yine sıkıntılı drivere çıkıyor
alalala aga bi driver güncellesene güncel değilse
driver eski değil hocam bir önceki driver şuan kurulu ama şuan indiriyorum güncel driveriFPS'i kartın gücü verir. Tasarımı vs. değil.
Sıcaklık deseydi anlardım.
Ve de aynı driver'ı kullanan aynı 2 kartta ne problem olabilir ki?
( Arkadaş sanırım hatanın 3 aylık olduğunu söylemişti. Driver eski olabilir. )
3 ayda çok şey değişiyor zaten AMD de nerdeyse sorunları çözdü ama herkes eski driverler yüzünden çamur atıyorGüncel oyuna, eski driver kullanırsa sorun yaşar tabii.
Vsync 60 fps sabitlerhala vsync diyor agam canım bak vsync droba sepeb olmaz aksine bazen yararlı
sorun ne zamandır vardriver eski değil hocam bir önceki driver şuan kurulu ama şuan indiriyorum güncel driveri
vsync 60 fps sabitlemez monitörün hz ine sabitlerVsnc
Vsync 60 fps sabitler
A sync monitör hz ne
Açıklama
Adaptive-Sync teknolojileri G-Sync ve FreeSync, GPU yükündeki fark ne olursa olsun sorunsuz bir görsel deneyim sunmak için monitörün yenileme hızını ve GPU'nun saniyedeki kare çıkışını senkronize eder.
aldım alalısorun ne zamandır var
ssd de sorun olabilir mi acabavsync 60 fps sabitlemez monitörün hz ine sabitler
aldım alalı
AMD'de hemen driver kötüleniyor ama ??
vsync 60 fps sabitlemez monitörün hz ine sabitler
aldım alalı
[/QUOTE
Async sabitler sen git bi adaptive sync kapasana
minecraftta sonoyuncu launher üzerinden ram verdim 4 tü 8 yaptım ama hala eskisi kadar ram kullanıyor javadan verenler var oradan versem mi ram ?vsync 60 fps sabitlemez monitörün hz ine sabitler
aldım alalı
Artık o sorunlar kalmadı ayrıca NVIDIA da sorun yaşanıyormuşNvida driver olarak daha iyi.
Yapılan bir anket sonucuna göre AMD ekran kartı alan her 10 kişiden 8'i sıkıntı yaşarken Nvida alan her 10 kişiden 3 tanesi sıkıntı yaşıyor.
https://www.gezginler.net/indir/crystaldiskmark-2.html bunu indir all a bas bitince ss atbilemiyorum test etmedim nasıl test edeceğim ?