Neler Yeni

Bu sistem drop yiyor şaka gibi

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
dostlar imzamdaki sistemi aldım 3 ay önce, hayalimdi ama 3 aydır bir türlü keyfini çıkaramadım. ball3d diye bir oyunda bile takılmalar oluyor ara sıra, minecraft sonoyuncu launcher indirdim drop yiyorum, gta 5 te 144 fps üstüne çıkınca takılmalar ve fps dropları oluyor adaptive sync açık olduğu halde, witcher 3 aldım ondada takılma sorunu yaşıyorum şaka gibi.

bu arada takılma dediğim şey 144 fps ten 143,140,135 fps e düşüyor saniyelik takılıyor.
yazılanları çok okumadım ama benim imzamdaki sistemde cs go da 400 fps den 200 e düşüyor anlık takılmalar oluyordu. Windows tekrar yükledim ve driverlerı internet yokken tek tek indirip kurdum. Yani windowsun indirmesine izin vermedim kendim indirip kurdum. Biosunu güncelle

Lawrence

80+ Bronze
yazılanları çok okumadım ama benim imzamdaki sistemde cs go da 400 fps den 200 e düşüyor anlık takılmalar oluyordu. Windows tekrar yükledim ve driverlerı internet yokken tek tek indirip kurdum. Yani windowsun indirmesine izin vermedim kendim indirip kurdum. Biosunu güncelle
driverları internet yokken nasıl kurdunuz hocam ?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
driverları internet yokken nasıl kurdunuz hocam ?
Hayır demek istediğim internet bağlantısı yokken windowsu kurdum Driverların güncel olanlarını şimdi tek tek indir pc de D ye falan at yada Flash a at sonra internet olmmadan windows kur :D

samet4747

80+ Platinum
Sorunsuz yok, ayrıca nereye kalmadı?

Her gün 1 kişi sorun yaşıyor, kafadan sallayıp ''sorunlar kalmadı'' demek yanlış.
İyi de performans iyileştiren driverler vs vs ile sorunlar çözülüyor kimse iyi şeyleri konuşmuyor

Lawrence

80+ Bronze
Hayır demek istediğim internet bağlantısı yokken windowsu kurdum Driverların güncel olanlarını şimdi tek tek indir PC de D ye falan at yada Flash a at sonra internet olmmadan windows kur :D
flashbellek almak lazım ozaman windows ve driverler için farklı flash bellek mi almak lazım yoksa 16 gb lık bi flash bellek alıp ikisinde koyabilirmiyiz ?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
flashbellek almak lazım ozaman windows ve driverler için farklı flash bellek mi almak lazım yoksa 16 gb lık bi flash bellek alıp ikisinde koyabilirmiyiz ?
D sürücün yok mu ? aynı flash a atınca bilmiyorum ki sorun olr mmu denemedim hiç. Sadece belirtmek istediğim Windows update nin kendisinin driver kurmasını istemedim.

Lawrence

80+ Bronze
D sürücün yok mu ? aynı flash a atınca bilmiyorum ki sorun olr mmu denemedim hiç. Sadece belirtmek istediğim Windows update nin kendisinin driver kurmasını istemedim.
anladım hocam

Lawrence

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemi tekrar kurmaya karar verdim bi flash bellek alıp tekrardan win 10 kurucam driverleri kurucam bakalım sonuç ne olacak

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Demek ki NVIDIA'Da sorun oluyor klasik NVIDIA.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram kaç gb knk?
ne alakası var
ETS2'De bile arada az donuyor (da2 sistem biliyorsun zaten)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam