Neler Yeni

Bu sistem en fazla ne kadar ısınır?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
35 monitör dahil mi sadece kasa mı?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nezuko
35 monitör dahil mi sadece kasa mı?
monitör buldum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

35500 tutuyor

Bi Bak istersen
sadece hepsi 2x8 ram

Son düzenleme:

lexerotk

80+ Bronze
Senin sistem en fazla kaç dereceye çıktı?

yeni nesiller derken?
benim işlemci fazla ısınmıyor max 70 ama ekran kartım hava sıcaklığından çok etkilendi.

sana benim monitörü önerebilirim. MSI Optix G241. ben 2300 civarında trendyolda yetkili bi satıcıdan almıştım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ölü piksel falan yoktu. Şimdi tabi fiyatlar arttı ne kadar olmuştür bilmem. Monitör 144hz, Full HD, IPS

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Değişmesi gereken bir şey varsa önerebilir misiniz? ve anakart a 4 ram sığar mı? Şimdiden sağ olun

2x:
bu sisteme bir soğutucu tavsiyesi yapar mısınız.?
Ekran kartını kesinlikle 6900XT yap.
5600x yerine 5600 al.
Ramleri RGB istiyorsun galiba Ballistix RGB al.
Psu olarak core reactor al 750w.
Kasa keyfine kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nezuko
5600x yerine 5600 al.
Kasa keyfine kalmış
rgb gerek yok ama olsa iyi olur rtx hep geleceğin teknolojisi diyorlardı uzun süre kullanırım diye 3070 ti aldım hem 3900xt daha iyi biliyorum da rtx ve dlss teknolojisi çok geliştiği için onu tercih ettim hem 14000 tl ucuz geldi o fiyata 6900xt varsa link atar mısın?

'senju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mirac ali
Değişmesi gereken bir şey varsa önerebilir misiniz? ve anakart a 4 ram sığar mı? Şimdiden sağ olun

2x:
bu sisteme bir soğutucu tavsiyesi yapar mısınız.?
hocam corsairin sıvı soğutucusu var H115i die bakabilirsiniz fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3k civarındaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nezuko
hocam corsairin sıvı soğutucusu var H115i die bakabilirsiniz fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3k civarındaydı

benim işlemci fazla ısınmıyor max 70 ama ekran kartım hava sıcaklığından çok etkilendi.

sana benim monitörü önerebilirim. MSI Optix G241. ben 2300 civarında trendyolda yetkili bi satıcıdan almıştım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ölü piksel falan yoktu. Şimdi tabi fiyatlar arttı ne kadar olmuştür bilmem. Monitör 144hz, Full HD, IPS
ips ile curved arasında ne fark var oyuncuyu kötü etkiler mi?

lexerotk

80+ Bronze

ips ile curved arasında ne fark var oyuncuyu kötü etkiler mi?
zannetmiyorum. Ama sanırım IPS daha iyi

'senju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mirac ali
evet soğutucu o işlemcini 52 55(oyundayken ve güç altındayken) seviyelerinde sorunsuz tutar güç altında deilkende 32 altında olur tahminen soğutucunun performansına bakabilirsin içerik üreticiletinden bende zaten yeni bilgisayarıma bunu alıcam istersen pompa seviyesini fan seviyesini ayarlayıp daha düşük sıcaklıklarda alabilirsin ama otomatik mod yeterli olucaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nezuko
5600x yerine 5600 al.
Kasa keyfine kalmış
hangisini önerirsiniz??

zannetmiyorum. Ama sanırım IPS daha iyi
ben 2k ve 165 hz olduğu için onu tercih etmiştim siz fiyat bakımından mı benimkini alın demiştiniz yoksa gerçekten çok iyi bir performansı var mı çoğu yorumda ölü pikseller var diyen vardı o yüzden emin değilim msi a da güveeniyorum huaweiye de

evet soğutucu o işlemcini 52 55(oyundayken ve güç altındayken) seviyelerinde sorunsuz tutar güç altında deilkende 32 altında olur tahminen soğutucunun performansına bakabilirsin içerik üreticiletinden bende zaten yeni bilgisayarıma bunu alıcam istersen pompa seviyesini fan seviyesini ayarlayıp daha düşük sıcaklıklarda alabilirsin ama otomatik mod yeterli olucaktır
ben ilk defa kasalı bir bilgiayar alıyorum monte etmesi falan zor mudur videroları var mıdır acaba?

'senju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mirac ali
hangisini önerirsiniz??

ben 2k ve 165 hz olduğu için onu tercih etmiştim siz fiyat bakımından mı benimkini alın demiştiniz yoksa gerçekten çok iyi bir performansı var mı çoğu yorumda ölü pikseller var diyen vardı o yüzden emin değilim msi a da güveeniyorum huaweiye de

ben ilk defa kasalı bir bilgiayar alıyorum monte etmesi falan zor mudur videroları var mıdır acaba?
corsair kendi kanalında detaylı bir şekilde anlatmış ve dier kanallardada montaj videoları mevcuttur birde sadece kasa için demi bütçen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,578
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom