kankası amd minimum olarak 700w önermiş ne gerek var riske atmaya?ee 263 artı 120 watt kac eder kankam
kankası amd minimum olarak 700w önermiş ne gerek var riske atmaya?ee 263 artı 120 watt kac eder kankam
powercolor mu yoksa farklı markaların 7900greleri de düşüyor mu? powercolorsa malum sitede var ama kim bilir hangi bozuk 7900gre bilemeyizindirim bekleyip 20kya 7900gre al süper olur
devamlı 20kya düşüyor
max gucte psunun 450 watt verdıgını soyluyor sıte ekran kartı ve ıslemcı 380 cıvarı bısey yapıyor yanı ne gerek var ekstra para vermeyekankası amd minimum olarak 700w önermiş ne gerek var riske atmaya?
sen alabilirsin dostum ben önermiyorum.max gucte psunun 450 watt verdıgını soyluyor sıte ekran kartı ve ıslemcı 380 cıvarı bısey yapıyor yanı ne gerek var ekstra para vermeye
zaten şimdi almıyacağım onu yerine elime geçen parayle altın alır biriktiririm bi anda 37 bin verememGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Hocam bu sistemde bi ssd yi 1tb kingston yapsanız ve thermalright peerles assassin alsanız müthiş
asıl fiyatı bi tık daha düşüktü ekran kartı stokta olmadığı için biraz fiyatı değişmiş eğer gelirse alın bence 4060ti dan çok daha iyi bir ekran kartıdır 7800xtzaten şimdi almıyacağım onu yerine elime geçen parayle altın alır biriktiririm bi anda 37 bin veremem
ama yakında pc hocası bi pc toplayacakmış hazır sistem olarak onuda bekleyebilirsiniz.asıl fiyatı bi tık daha düşüktü ekran kartı stokta olmadığı için biraz fiyatı değişmiş eğer gelirse alın bence 4060ti dan çok daha iyi bir ekran kartıdır 7800xt
kasım toplasın yeter parayı biriktirip altın alıcam sonra sistemi alırım artık hazır sistem mi olur kendim mi toplarım bilemedim onu da zaman gösterirasıl fiyatı bi tık daha düşüktü ekran kartı stokta olmadığı için biraz fiyatı değişmiş eğer gelirse alın bence 4060ti dan çok daha iyi bir ekran kartıdır 7800xt
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama yakında pc hocası bi pc toplayacakmış hazır sistem olarak onuda bekleyebilirsiniz.