8GBEkran kartı vram ne?
Çok rahat iş yapar 2027 ye kadar götürür ama şu an imkanın varsa 3060 12 yap rahat et.
Yani şuan dururmum cok yok desem yeridir.Çok rahat iş yapar 2027 ye kadar götürür ama şu an imkanın varsa 3060 12 yap rahat et.
COD ne bileyim güncel oyunları yüklesem nasıl olur sistemde sorun yada bi donma vs yaşarmıyımvalla iş görür mü derken? Millet i5 3470 rx550yle oyun oynayacağım diye uğraşıyor, çok güzel işinizi görür
144hz monitorum var 1080p. COD yeni indiriyorum ortalama kaç fps alırım;?sisteminiz bana kalırsa orta ayarlarda oynayacağınız çoğu oyunu oynatacaktır. Biraz bekleyin ileride satıp daha iyisine topluca yükseltebilirsiniz
144hz monitorum var 1080p. COD yeni indiriyorum ortalama kaç fps alırım;?
O zaman hiç zorlama kardo bence sistemin gayet kafi tüm oyunları oynatır düşükte bile olsa bazı oyunlarYani şuan dururmum cok yok desem yeridir.
COD ta 65 FPS alıyorum ama ekran kartı kullanımı %70 kalıyor en yüksek ayarlardaO zaman hiç zorlama kardo bence sistemin gayet kafi tüm oyunları oynatır düşükte bile olsa bazı oyunlar
Performans kilidi diye bir şey vardı tam nasıl kapanıyor hatırlamıyorum ama onu kapatınca ekran kartını zorunlu olarak %100 kullandırıyor. Ama bence akıcı oynadığın sürece sorun yok. Oyunu en düşük ayarda bile olsa grafikler iyi ise ve akıcı ise oynanır.COD ta 65 FPS alıyorum ama ekran kartı kullanımı %70 kalıyor en yüksek ayarlarda