guzel kullanılır acaba kasanız 420mm desteklıyormu
butce nedır senın gonderdıgın sıvı sogutmanın 420mm ligi 3k civarı kasa butce nedırkasam yok ki almadın onu da daha işte ona göre alacağım önerin var mı acaba
NZXT H Series H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 Beyaz ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Buna baktım en son.
butce nedır senın gonderdıgın sıvı sogutmanın 420mm ligi 3k civarı kasa butce nedır
Tek tek alınca sistemi pahalıya alıyorsunuz.hazır sistem almayacağım toplama yapıyorum.
7800x3d değil 7950x3d alacagım ve anakart farklı attıgınız sistemdeki anakart pci5 desteklemiyor diye biliyorumTek tek alınca sistemi pahalıya alıyorsunuz.
Rock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
pc 5.0ı düşünmeye gerek bile yok.Siz sistemi ne için alıyorsunuz?7800x3d değil 7950x3d alacagım ve anakart farklı attıgınız sistemdeki anakart pci5 desteklemiyor diye biliyorum
oyun ve iş için ama topluyorken pc5 toplamak daha mantıklı gibi ilerde değişiklik yapmak istersem baştan değiştirmek zorunda kalmam hempc 5.0ı düşünmeye gerek bile yok.Siz sistemi ne için alıyorsunuz?
Şimdi baktım PCI 5.0 desteği de var. olmasa bile yine sistem alınır.İş için alacak olsanız bile 80k bandında attığınız parçalarla kötü bir sistem toplanır.oyun ve iş için ama topluyorken pc5 toplamak daha mantıklı gibi ilerde değişiklik yapmak istersem baştan değiştirmek zorunda kalmam hem