Niye dalga geçelim aga neyse bu PC de 2012 den önce çıkan çoğu oyunu oynarsın.İntel Duo 2 7500 işlemci 2.93 Ghz Gigabayte G41M anakart Ballıstıx 4 gb Ram 1600 mhz Ati Radeon Hd 4600 ekran kartı Vr-Psu 300 w Seagate 500 Gb hdd
ets minecraft roblox bide düşük ayarlarda cs valorant açarmı ? dalga geçmeyin sadece soruyorum
bi kere denk geldim hocam ondan dolayı dedim yanlış anlamayın dediğim oyunlardan hangisini oynatır teşekkürler.Niye dalga geçelim aga neyse bu PC de 2012 den önce çıkan çoğu oyunu oynarsın.
Flat out 2 oyna kesin efsane oyundur.
Mafia 2 ve Cod MW serisini oyna sağlam oyunlardır, günümüzde de hala oynanır.
Valorant ve ets2 açacağını sanmıyorum.İntel Duo 2 7500 işlemci 2.93 Ghz Gigabayte G41M anakart Ballıstıx 4 gb Ram 1600 mhz Ati Radeon Hd 4600 ekran kartı Vr-Psu 300 w Seagate 500 Gb hdd
ets minecraft roblox bide düşük ayarlarda cs valorant açarmı ? dalga geçmeyin sadece soruyorum
Roblox oynatır.bi kere denk geldim hocam ondan dolayı dedim yanlış anlamayın dediğim oyunlardan hangisini oynatır teşekkürler.
Yaani denemek lazım ama açar gibi.teşekkürler cs açarmı ?
tahmini en düşük ayarlarda valorantta kaç fps alırımRoblox oynatır.
Cs ve ets de kasma yapar o kesin. Ancak Ets ve CS GO'da düşük fps ile de oynarım dersen bi bak ama zevk almazsın muhtemelen.
Valorant ise CS ye göre biraz daha düşük sistem istiyor. Onu iyi kötü oynarsın diye tahmin ediyorum.
Yani bir tık rahatlar ama performansta çok bir değişiklik bekleme.tahmini en düşük ayarlarda valorantta kaç fps alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sisteme +4 gb ram eklesem nasıl olur