GT210 ekran kartıdır. Anakartın G31 olduğu için ucuzdan Xeon E5430 veya daha düşük bir xeon koyup ekran kartını güncelleyip oyun oynayabilirsin.elimde zaten bi sistem var bu sistemi hobi olarak 210 TL ye dün aldım ozellikleri ga gm 31 esl anakart gt 210 işlemci 4 gb ram 450 w psu var işlemviyi bilmiyorumm ne yapabilirim
q9500 olurmu yoksa xeon mu daha performanslı işlemci güncelleyip satarım heralde 800 900 e sistemim var zatenGT210 ekran kartıdır. Anakartın G31 olduğu için ucuzdan Xeon E5430 veya daha düşük bir xeon koyup ekran kartını güncelleyip oyun oynayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla ısınmaması için L Serisi tercih edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD takabilirsin ve ekran kartını HD 6850e yükseltebilirsin, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...on-hd-6850-ekran-karti-temiz-1091275863/detay
Q9500e para vermek net saflık insanlar nasıl veriyor anlamıyorum. Xeonlar daha uygun ve daha iyi çalışıyor. L5410 daha iyi olur bu bütçede.q9500 olurmu yoksa xeon mu daha performanslı işlemci güncelleyip satarım heralde 800 900 e sistemim var zaten
%95 gerek olmayacaktır ki gerek olacaksa da kolay bir işlem flasher ile yüklüyorsun 5 dakikada. Sen onu boşver de SSD bakmaya başla. Attığım ekran kartı ve işlemci ile gta dahil çoğu oyunu oynatır bu sistem. Boşa çıkan ekran kartını falan da 2. elden satarsınhocam modlu bios nasıl atılır biliyormusnunzu
ben bu sistemi toplayıp temizlesem 2.elde satabilirmiyim%95 gerek olmayacaktır ki gerek olacaksa da kolay bir işlem flasher ile yüklüyorsun 5 dakikada. Sen onu boşver de SSD bakmaya başla. Attığım ekran kartı ve işlemci ile gta dahil çoğu oyunu oynatır bu sistem. Boşa çıkan ekran kartını falan da 2. elden satarsın
Satarsınben bu sistemi toplayıp temizlesem 2.elde satabilirmiyim
Evet en sağlıklı o çalışacaktır.stok fanla hangi işlemciyi alayım linktekini mi
minecraft oynarsın 1.8elimde zaten bi sistem var bu sistemi hobi olarak 210 TL ye dün aldım ozellikleri ga gm 31 esl anakart gt 210 işlemci 4 gb ram 450 w psu var işlemviyi bilmiyorumm ne yapabilirim
Hayır Attığım HD 6850yi al başka bakma bile bu fiyata.saol un ekran kartı olarak ne alayım r7 240 olur mu