Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle Aranıza bugün yeni katıldım. ve bu benim ilk yeni konu açışım,
Acemiliğimi Mazur görmeniz Dileği ile Bu şaheser sayfadaki üyelerin bilgilerinden istifade etmek amaçlı konu açılmıştır.
bir hafta önce 2.el Gücüme göre Vatandaşın birinden Şu 3 parçayı aldım.
Asus h81m-c (lga1150 intel h81 ddr3)sus H81k-c Model Anakart.
Intel Core i7 4790 3.6GHz 8MB Cache LGA1150 İşlemci
HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR3 1600Mhz CL10 Kırmızı
NOT: bu 3 parça 1.350 TL'ye aldım.
(ekran kartı malesef imkan olmadığı için alamadım.)
bugün bu 2 siparişin yanına birde yanına Hi-Level 240GB 550MB-530MB/s Sata3 SSD aldım.
urun.n11.com
urun.n11.com
bu sistem Genel maksat
için alınmıştır. oyun pek oynamam. 2007' li yıllarda kendi çapımda uğraşıp bıraktığım Grafik Tasarıma başlangıç için bu gibi Proğramlarla uğraşmak için aldım.(ihtiyaçtan dolayı) Ek iş te diyebiliriz buna. Başlangıç seviyesini bunlarla aşıp zamanla sistemi yükseltmek için aldım.
dışardan baktığınızda bu sistemi nasıl ve ne yaparak zamanla Aşama Aşama daha iyi bir sisteme seviyeye yükseltirim ?
Mesela ilk yapmam gereken ne olmalı ? tarzında Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden vakit Ayırıp Yorum Yaptığınız için Herkese Teşekkür Ederim..
Acemiliğimi Mazur görmeniz Dileği ile Bu şaheser sayfadaki üyelerin bilgilerinden istifade etmek amaçlı konu açılmıştır.
bir hafta önce 2.el Gücüme göre Vatandaşın birinden Şu 3 parçayı aldım.
Asus h81m-c (lga1150 intel h81 ddr3)sus H81k-c Model Anakart.
Intel Core i7 4790 3.6GHz 8MB Cache LGA1150 İşlemci
HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR3 1600Mhz CL10 Kırmızı
NOT: bu 3 parça 1.350 TL'ye aldım.
(ekran kartı malesef imkan olmadığı için alamadım.)
bugün bu 2 siparişin yanına birde yanına Hi-Level 240GB 550MB-530MB/s Sata3 SSD aldım.

Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı

Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
bu sistem Genel maksat
dışardan baktığınızda bu sistemi nasıl ve ne yaparak zamanla Aşama Aşama daha iyi bir sisteme seviyeye yükseltirim ?
Mesela ilk yapmam gereken ne olmalı ? tarzında Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden vakit Ayırıp Yorum Yaptığınız için Herkese Teşekkür Ederim..