Neler Yeni

Öneri Bu sistem iş görür mü ?

Ekinci571

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Osman EKİNCİ
Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle Aranıza bugün yeni katıldım. ve bu benim ilk yeni konu açışım,
Acemiliğimi Mazur görmeniz Dileği ile Bu şaheser sayfadaki üyelerin bilgilerinden istifade etmek amaçlı konu açılmıştır.

bir hafta önce 2.el Gücüme göre Vatandaşın birinden Şu 3 parçayı aldım.
Asus h81m-c (lga1150 intel h81 ddr3)sus H81k-c Model Anakart.
Intel Core i7 4790 3.6GHz 8MB Cache LGA1150 İşlemci
HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR3 1600Mhz CL10 Kırmızı

NOT: bu 3 parça 1.350 TL'ye aldım. :unsure:

(ekran kartı malesef imkan olmadığı için alamadım.)
bugün bu 2 siparişin yanına birde yanına Hi-Level 240GB 550MB-530MB/s Sata3 SSD aldım.

bu sistem Genel maksat:unsure::unsure: için alınmıştır. oyun pek oynamam. 2007' li yıllarda kendi çapımda uğraşıp bıraktığım Grafik Tasarıma başlangıç için bu gibi Proğramlarla uğraşmak için aldım.(ihtiyaçtan dolayı) Ek iş te diyebiliriz buna. Başlangıç seviyesini bunlarla aşıp zamanla sistemi yükseltmek için aldım.

dışardan baktığınızda bu sistemi nasıl ve ne yaparak zamanla Aşama Aşama daha iyi bir sisteme seviyeye yükseltirim ?
Mesela ilk yapmam gereken ne olmalı ? tarzında Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden vakit Ayırıp Yorum Yaptığınız için Herkese Teşekkür Ederim.. :unsure:

106410

80+ Silver
Çok yanlış toplamışsın sistemi :(.İade etme şansın varsa etmen daha mantıklı çünkü aldığın SSD,kasa ve PSU çok kalitesiz.Anakart+İşlemci+Ram kombosuna bir şey diyemeyeceğim.

Ekinci571

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Osman EKİNCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yanlış toplamışsın sistemi :(.İade etme şansın varsa etmen daha mantıklı çünkü aldığın SSD,kasa ve PSU çok kalitesiz.Anakart+İşlemci+RAM kombosuna bir şey diyemeyeceğim.

Allah Allah, O kadar mı yanlış ? :| Bu fiyat Aralığında Neler tavsiye edebilirsiniz ? bende kasanın şekline aldandım desene :( psu için ise uygundur diye aldım. yorumlara baktım yorumlarda genel olarak iyi olunca aldım...

Son düzenleme:

Ekinci571

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Osman EKİNCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD R7 240 Ekran Kartı GDDR5 128 bit alsam anakart'a uyum sağlar mı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Zeki Can Uysal
Çok yanlış toplamışsın sistemi :(.İade etme şansın varsa etmen daha mantıklı çünkü aldığın SSD,kasa ve PSU çok kalitesiz.Anakart+İşlemci+RAM kombosuna bir şey diyemeyeceğim.
bişey soracağım, kasanın kalitesizliği sisteme hava akışı hariç başka bir negatiflik katar mı? çünkü ben de bi ara baya ucuz bi kasa bakıyordum da görüntüsü büzel diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,063
Üyeler
169,813
Son üye
efsfsdfsdf
Top Bottom