Bu sistem iyi mi?????

DF53THOR

80+
Reaksiyon skoru
1

Ben olsam işlemciyi 7600x e çeker, ssd'yi 1tb m.2'ye yükseltirdim. Bu bencesi ama bazı hatalı yerler var kesinlikle. Kasa, sıvı soğutma ve monitör bu sisteme çok dandik kalmış hocam. Ekran kartının vs yanında tofaş gibi kalır memnun kalmazsın uzun süreçte. Bu markaların şikayeti çok oluyor. He bir de ram 32gb kalsa da olur şimdilik.

Ben olsam işlemciyi 7600x e çeker, ssd'yi 1tb m.2'ye yükseltirdim. Bu bencesi ama bazı hatalı yerler var kesinlikle. Kasa, sıvı soğutma ve monitör bu sisteme çok dandik kalmış hocam. Ekran kartının vs yanında tofaş gibi kalır memnun kalmazsın uzun süreçte. Bu markaların şikayeti çok oluyor. He bir de ram 32gb kalsa da olur şimdilik.
Tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iyi midir?

Anakart işlemci uyumsuz gerekli gereksiz bir sürü parça var bütçeni belirtirsen daha mantıklı tercihler gelecektir.

Kasa ve monitör önerir misiniz??

Anakart işlemci uyumsuz gerekli gereksiz bir sürü parça var bütçeni belirtirsen daha mantıklı tercihler gelecektir.
Doğru doğru onu niyeyse hiç görmedim.
Tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iyi midir?
Benim takip ettiğim dönemde iyi bir parçaydı ama sonra kronik sıkıntısı çıktı mı garanti veremem.

Kasa sıvı soğutma monitör kötü
lt720 falan bak sıvı soğutma için kasa ve monitör konusunda bir şey diyemem

pahalı. Ve o işlemci o anakarta takılmaz.

https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/
işlemci 7800x3d bence yapın derımbunu alın derım monitör olarak o kadar üst seviye sistem dizip 1080p monitör asla olmaz bence
;
1706203301745.png

Son düzenleme:
Geri