asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,970
taksit olacagı için seçeneginiz yok fazla maglesefHocam bana bir sistem bulalım ya valla çok boğuldum baya detaylı
taksit olacagı için seçeneginiz yok fazla maglesefHocam bana bir sistem bulalım ya valla çok boğuldum baya detaylı
Ya illa peşin fiyat diye değil ben zaten hazır sistem oem artık neyse faizlide olsa taksitle alacağım sistem bi bulabilsem gerisinde sıkıntı yoktataksit olacagı için seçeneginiz yok fazla maglesef
Ya illa peşin fiyat diye değil ben zaten hazır sistem oem artık neyse faizlide olsa taksitle alacağım sistem bi bulabilsem gerisinde sıkıntı yokta
Tavsiye eder misiniz hocam kesin![]()
Game Garaj Elite S6 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu Tav - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Elite S6 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu Tav yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
buna bir bak
game garaj güvenilir firmadır bunda sadece kasa psu çok iyi degil geri parçalar güzel iyi bir para çıkarmadıgınız sürece taksitli bir şey düşmüyor maglesefTavsiye eder misiniz hocam kesin
Kasa ve Psu iyi değilken hangi konuda iyi değil hocamgame garaj güvenilir firmadır bunda sadece kasa psu çok iyi degil geri parçalar güzel iyi bir para çıkarmadıgınız sürece taksitli bir şey düşmüyor maglesef
marka aigo marka kasa psu diger parçalar güzel marka bu tarz hazır sistemlerde satılmayan 1-2 parça itekliyorlar maglesef her şey 4-4 lük olmuyorKasa ve Psu iyi değilken hangi konuda iyi değil hocam
Alıp kullandığımda sıkıntı çıkarır mı o derece kusur mu yanimarka aigo marka kasa psu diger parçalar güzel marka bu tarz hazır sistemlerde satılmayan 1-2 parça itekliyorlar maglesef her şey 4-4 lük olmuyor
hayır çıkarmaz 5070 falza güç çekmiyor ama ileride ekran kartını yeni nesil fazla güç çeken bir ekran kartı ile degiştirdiginde mesela temel örnek 9070xt ile güç kaynagını degiştirmen gerekir 5070 ve benzeri düşük güç çeken kartlarda problem olmaz üstlerine çıktıgında degiştirmeni tavsiye ederimAlıp kullandığımda sıkıntı çıkarır mı o derece kusur mu yani
He anladım teşekkür ederimhayır çıkarmaz 5070 falza güç çekmiyor ama ileride ekran kartını yeni nesil fazla güç çeken bir ekran kartı ile degiştirdiginde mesela temel örnek 9070xt ile güç kaynagını degiştirmen gerekir 5070 ve benzeri düşük güç çeken kartlarda problem olmaz üstlerine çıktıgında degiştirmeni tavsiye ederim