cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 480
keşke 5070 veya tisini alsaydım diyorum valla? niye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben değilim pişman![]()
keşke 5070 veya tisini alsaydım diyorum valla? niye
ben değilim pişman![]()
kanka sen aglamiyor muydun alamiyorum diye 80 tane konu açan simdi niye milletin kotulugunu istiyorsun? merak etme arkadas 9070xt alinca gpular işlemciler zam yemeyecekkeşke 5070 veya tisini alsaydım diyorum valla
nası alamıyorum diye konu açtımkanka sen aglamiyor muydun alamiyorum diye 80 tane konu açan simdi niye milletin kotulugunu istiyorsun? merak etme arkadas 9070xt alinca gpular işlemciler zam yemeyecek
şuanda 9070 xt kullanıyorum zaten ama oyundayken falan kayıt yerini açamıyoruum bile bazen yazılımı kötükanka sen aglamiyor muydun alamiyorum diye 80 tane konu açan simdi niye milletin kotulugunu istiyorsun? merak etme arkadas 9070xt alinca gpular işlemciler zam yemeyecek
sıcaklıgından falan şikayetçi değilim zaten yazılım tarafı kötünası alamıyorum diye konu açtım
şuanda 9070 xt kullanıyorum zaten ama oyundayken falan kayıt yerini açamıyoruum bile bazen yazılımı kötü
7800x3d şartsaTeşekkürler. 70-80k hocam
Hocam nvida tercih etmek istiyorum.
Daha iyisini arayayım hocam teşekkürler
Saçmalık resmen 9070xt çok iyi bir bilgisayara hatta sana bir iyilik yapıp bulduğum en uygun fiyatlı 9070xt ve x3d islemcili bilgisayari seninle paylaşayım hocam alın kesinlikle.Yav herkesten aynısını duyuyorum tam kendimi 9070xt almaya ikna etmişken. İllaki Nvidia alıcam sebebi nedir ?
koskoca 14 günün vardı iade etmek içinşuanda 9070 xt kullanıyorum zaten ama oyundayken falan kayıt yerini açamıyoruum bile bazen yazılımı kötü
iadeyler uğraşmak istemiyorum kargoyu falan götürmek yorucu benim tekrar altını çiziyorum karrtan memnunum performasn olarak ama yazılımı kötü 5070 yerine değil 5070 ti tercih ederdim sadece diyorumkoskoca 14 günün vardı iade etmek için
15k daha verip alsaydın kankamiadeyler uğraşmak istemiyorum kargoyu falan götürmek yorucu benim tekrar altını çiziyorum karrtan memnunum performasn olarak ama yazılımı kötü 5070 yerine değil 5070 ti tercih ederdim sadece diyorum