cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Abartmayın siz de ? 3060, 2k kartı değil.Oynatır. Hatta 2k’da bile akarsınız. Belki 4k…???
4k için belki abartmış olabilirim ama, 3060 ultra ayarlarda olmasa da yüksek ayarlarda 2k için yeterli bir kart.Abartmayın siz de ? 3060, 2k kartı değil.
Değil ? AAA oyunlarının çoğunda 60 fps'in altına düşüyor.4k için belki abartmış olabilirim ama, 3060 ultra ayarlarda olmasa da yüksek ayarlarda 2k için yeterli bir kart.
3090 bile bazen 2k da 60 fps altına düşüyor. Ama bu 3060 2k oynatmaz demek değil. Tabi ki bir Cyberpunk oynatmaz ama daha eski ve daha iyi optimize edilmiş oyunları 2k da oynatır 3060Değil ? AAA oyunlarının çoğunda 60 fps'in altına düşüyor.
Kartlara performans değerlendirmesi yaparken güncel oyunlar baz alınır. Bilginize. Ve dediğim gibi AAA oyunların yarısından fazlasını 60 fps stabil ultrada bu kart açamıyor.3090 bile bazen 2k da 60 fps altına düşüyor. Ama bu 3060 2k oynatmaz demek değil. Tabi ki bir Cyberpunk oynatmaz ama daha eski ve daha iyi optimize edilmiş oyunları 2k da oynatır 3060
Kartlara performans değerlendirmesi yaparken güncel oyunların baz alındığını biliyorum ama bu kart sahibi sadece güncel oyunları oynayacak demek değil. Ayrıca ultrada oynatmayacağını zaten söylemiştim.Kartlara performans değerlendirmesi yaparken güncel oyunlar baz alınır. Bilginize. Ve dediğim gibi AAA oyunların yarısından fazlasını 60 fps stabil ultrada bu kart açamıyor.
Söylememiştiniz.Ayrıca ultrada oynatmayacağını zaten söylemiştim.
Oynatır. Hatta 2k’da bile oynarsınız
Söylememiştiniz.
Buyrun kendi yorumunuza bakın.
Buyrun.4k için belki abartmış olabilirim ama, 3060 ultra ayarlarda olmasa da yüksek ayarlarda 2k için yeterli bir kart.
Bu demediğiniz gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki ?Buyrun.