Neler Yeni

Bu Sistem League of Legends oynatırmı ?

mesut3467

80+ Bronze
kendim yapayım diyorumda hocam yanlış bir şey yaparım korkusu var biraz,4 yıllık cihaz garantiside yok,Bilgisayarcıya felanda vermek istemiyorum açıkcası ne yapacağım bilmiyorum.
Youtubeye laptobunun modelinin yanına fan temiziliği yaz. Artık devir çok değişti. Her şey var mübarek

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
doğrudur hocam 4 yıldır temizlenmedi garibim,ucuz Termal macun öneriniz varmı buarada konusu açılmışken sorayım.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
kendim yapayım diyorumda hocam yanlış bir şey yaparım korkusu var biraz,4 yıllık cihaz garantiside yok,Bilgisayarcıya felanda vermek istemiyorum açıkcası ne yapacağım bilmiyorum.
Bilgisayarcı o sistemden bişey kaçırmaz kanka aldığı riske değmez ver geç en temizini yapsın. Termal macun olarak arkadaşın attığı siteden(teknobiyotik) arctic mx-4 almanı öneririm. Başka sitelerde çakmaları satılıyor performansı kötü oluyor.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Bilgisayarcı o sistemden bişey kaçırmaz kanka aldığı riske değmez ver geç en temizini yapsın.
hahaha belli olmaz hocam bu makineye fazla vida koymuşlar demesinlerde .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler hocam öneri için,biraz daha ucuz olursa daha iyi olabilirdi tabi.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Bilmediğin bilgisayarrcıya verme. Parça değiştiriyor bazıları.
tanıdığım bir bilgisayarcı yok hocam,bu yüzden kendim yapmaya daha yakınım,termal macuna bakıcağım oyunlarda felan 100 derecelere felan fırlıyor can sıkmaya başladı.

mesut3467

80+ Bronze
tanıdığım bir bilgisayarcı yok hocam,bu yüzden kendim yapmaya daha yakınım,termal macuna bakıcağım oyunlarda felan 100 derecelere felan fırlıyor can sıkmaya başladı.
Ben yardımcı olurum. Uzun süredir laptop kullanıcısıyım. Mx-4 fiyatına gmre performaslı bir termal macun. Ucuzlarçabuk kuruyor.

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105