XPower'ın güç kaynağı hakkında bir bilgim yok. Kötü olduğunu duydum ama. Ramler dediğiniz 2x8 olsaydı daha iyi olabilirdi. Ama sistem bu eksikleri kapatınca güzel bir sistem düşünülebilir.vatanda gordum bu sistemi bence iyi sadece RAM ×2 olabilirdi bide kasa biraz gereksiz pahalı ama sizinde yorumlarinizi bekliyorum sonucta rtx2060 var
El capitana bakabilirsin ramin 1x16 olması dışında alınabilir el capitana göre avantajı da m2 ssdsi var tabi el capitan hem daha ucuz hem de ram olarak önde alınabilir gibi bir baktın ileride 16gb daha eklersin çift kanal çalışır.vatanda gordum bu sistemi bence iyi sadece RAM ×2 olabilirdi bide kasa biraz gereksiz pahalı ama sizinde yorumlarinizi bekliyorum sonucta rtx2060 var
X power diye bir marka yok xigmatek in bir psusu serisinin adı.XPower'ın güç kaynağı hakkında bir bilgim yok. Kötü olduğunu duydum ama. Ramler dediğiniz 2x8 olsaydı daha iyi olabilirdi. Ama sistem bu eksikleri kapatınca güzel bir sistem düşünülebilir.
güzel mi pekiEl capitana bakabilirsin ramin 1x16 olması dışında alınabilir el capitana göre avantajı da m2 ssdsi var tabi el capitan hem daha ucuz hem de RAM olarak önde alınabilir gibi bir baktın ileride 16gb daha eklersin çift kanal çalışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
X power diye bir marka yok xigmatek in bir psusu serisinin adı.
Kusura bakmayın bilmiyordum.Mesaj otomatik birleştirildi:
X power diye bir marka yok xigmatek in bir psusu serisinin adı.
El capitan alınması daha mantıklı ram olarak önde + 500tl cepte kalır ekipmana eklersiniz. Ya da anakartı yükseltirsiniz.güzel mi peki
Aynen b450 tuf yaparEl capitan alınması daha mantıklı RAM olarak önde + 500tl cepte kalır ekipmana eklersiniz. Ya da anakartı yükseltirsiniz.
Knk gamegarajdan aquaris 5an-x alabilirsin 20 yıllık exa bilişim markası çoğu PC markasından daha eski MSI Asus gigabyte falan hepsinden daha eski güvenilir yanivatanda gordum bu sistemi bence iyi sadece RAM ×2 olabilirdi bide kasa biraz gereksiz pahalı ama sizinde yorumlarinizi bekliyorum sonucta rtx2060 var
iyide ben kredikart ile aldigimda tek cekim yapmiycam taksitle almak istiyorum bu yuzden kdv bincek 500tlden fazla ram muhabbetini belki ek olarak yaparlar ×2 falanEl capitan alınması daha mantıklı RAM olarak önde + 500tl cepte kalır ekipmana eklersiniz. Ya da anakartı yükseltirsiniz.
bu sistemde kdv binmiyo taksitteiyide ben kredikart ile aldigimda tek cekim yapmiycam taksitle almak istiyorum bu yuzden kdv bincek 500tlden fazla RAM muhabbetini belki ek olarak yaparlar ×2 falan
Kdv ne alaka benim bildiğim taksitte vade farkı biner.iyide ben kredikart ile aldigimda tek cekim yapmiycam taksitle almak istiyorum bu yuzden kdv bincek 500tlden fazla RAM muhabbetini belki ek olarak yaparlar ×2 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemde kdv binmiyo taksitte
Alınır o zaman.pardon kdv degil vade iste karistirdim