aga piyasada bu parçalarla yapabilecegin en ucuzu bu kisistem parçaları gayet iyi ama fiyatı bana pahalı geldi
yok hocam akakçeden tüm parçalara tek tek baktım ayrı alırsak 20k oluyorfarklı yerlerden indirimli toplanırsa veya hazır kasa şeklinde alınırsa daha ucuza gelebileceğini düşünüyorum
o zaman hazır kasa bekleyebilirsiniz çünkü 18kya 3070li sistemler oluyoryok hocam akakçeden tüm parçalara tek tek baktım ayrı alırsak 20k oluyor
hazır kasa derken ?o zaman hazır kasa bekleyebilirsiniz çünkü 18kya 3070li sistemler oluyor
bazı siteler var toplanmış kasalar satıyor ve bazıları kampanyalı oluyor yani tek tek toplamaya göre uygun fiyatlı oluyor, araştırabilirsinizhazır kasa derken ?
kral zaten şu an fotoda olan kasada o toplu sistem senin tabirinle hazır kasabazı siteler var toplanmış kasalar satıyor ve bazıları kampanyalı oluyor yani tek tek toplamaya göre uygun fiyatlı oluyor, araştırabilirsiniz
gaming genkral zaten şu an fotoda olan kasada o toplu sistem senin tabirinle hazır kasa
kendiniz toplamadınız yani anladımkral zaten şu an fotoda olan kasada o toplu sistem senin tabirinle hazır kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gaming gen
knk dediğin gibi bende rx 6800 düşünüyordum ama hem daha pahalı oluyordu hemde kullandıgı teknolojiler bakımından nvidia daha mantıklı geldikendiniz toplamadınız yani anladım
dediğim gibi fiyat kötü değil ama daha iyisi de beklenebilir veya rx 6800lü kasa alınabilir, siz bilirsiniz
o zaman alın hocam nvidia olsun diyorsanızknk dediğin gibi bende rx 6800 düşünüyordum ama hem daha pahalı oluyordu hemde kullandıgı teknolojiler bakımından nvidia daha mantıklı geldi
Evet alınır parçalar kaliteli ve gaminggende ayrı kaliteli zaten bir şey demeye gerek yok