Tek sorun attığım kasanın daha mantıklı olması. lütfen kasanın ne olduğunu araştırmadan yorum yapmasak?Amd daha mantıklı olur.
Önü mesh panel bir kasa olmalı örneğin Cooler Master MB 511.
monitörsüz 13kdaha düşük fiyata AMD' li sistem toplayabilirim,bütçeniz nedir?
Bu konulardan anlamıyorum, şöyle bir şey yaptım. Başlıkta yazdıklarıma ihtiyacım var. Teşekkürler.
[/QUOTE5
500 w yetmez en az 650 w olması lazım bide bu sistemde ramlarin 300mhz olmaması iyi olmamış bunu alacak bütççen varsa araştırmaya devam et
Fiyatların hafiflemesini ve 10. nesil intellerin çıkmasını bekleyin ay sonu çıkacak ve o zamana kadar fiyatlar da düzgünleşir %90 ihtimal.monitörsüz 13k
Cooler Master MB 511 kat kat daha iyidir o kasadan.Ayrıca Intel F/P değil.Tek sorun attığım kasanın daha mantıklı olması. lütfen kasanın ne olduğunu araştırmadan yorum yapmasak?
Bak o zaman alınabilir.Ama şu an Intel fiyatları çok yüksek.Fiyatların hafiflemesini ve 10. nesil intellerin çıkmasını bekleyin ay sonu çıkacak ve o zamana kadar fiyatlar da düzgünleşir %90 ihtimal.
Hocam Yayın,render işlerinde AMD önde lütfen her sitenin verdiği bilgiye kanmayınız.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Her konuda ezbere bilgilerle AMD fanlığı yapmayalım lütfen işin içine üst düzey OC girince de fark artıyor.
Anakart b450 ramler 300mhz ve amd bir sistem kurman daha iyi olur . ayrıca bilmiyorsan mutlaka sistem montaj hizmeti seç sitede mevcut ise yoksa kurulumu yapamazsınBu konulardan anlamıyorum, şöyle bir şey yaptım. Başlıkta yazdıklarıma ihtiyacım var. Teşekkürler.
böyle bir sistem yaptım ne dersiniz ?Anakart b450 ramler 300mhz ve amd bir sistem kurman daha iyi olur . ayrıca bilmiyorsan mutlaka sistem montaj hizmeti seç sitede mevcut ise yoksa kurulumu yapamazsın
böyle bir sistem yaptım ne dersiniz ?Ram'larını 2*16 3000Mhz yap çünkü anakartında 2 tane boş slot kalır ve daha hızlı olur . Anakartınıda b450m yap