dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar lutfen oneri yapmayin sistem bana 9 bin tl geliyo uyusmayan parca varmi diye sormak istedim
hocam tam okurmusunuz 9 8 bin TL'ye geliyo pc banaparanıza yazık gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
acayip kazık başka birşeyler düşünseniz
sistem güzel bu özelliklerde bu fiyatın altına sistem toplanabilir yada hazır sistem alınabilirarkadaşlar lutfen oneri yapmayin sistem bana 9 bin TL geliyo uyusmayan parca varmi diye sormak istedimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam tam okurmusunuz 9 8 bin TL'ye geliyo PC bana
yok hocam ben bu sistemi kafaya takdım 8 bine halletimsistem güzel bu özelliklerde bu fiyatın altına sistem toplanabilir yada hazır sistem alınabilir
hocam neyi var soylermisiniz lutfen 8 bin TL'ye bana bi rtx 2060 li sistem yapin ve ryzen 7 3700xligenede kazık
hocam bana ekran kartı 2000rl gibi bi fiyata geliyo bumu kazık ?o fiyata 2070 super var
Mesaj otomatik birleştirildi:
geforce ray tracing PC var incehesapta ona bakın tabi para benim istediğim çöpe atarım derseniz sizin tercihiniz
hocam bana ekran kartı 2000rl gibi bi fiyata geliyo bumu kazık ?
hocam bana ekran kartı 2000rl gibi bi fiyata geliyo bumu kazık ?
Hocam gerçekten söylüyorum sistemi o kadar beğendim ki böyle aşağılarra indikçe güzelleşti ama ta ki en alttaki ekran kartını görene kadar 32GB ı ben de yakın zamanlarda sisten toplayacağım için düşünmüştüm ileriye dönük olur diye ama gerçekten fazla ve fiyatı baya yükseliyor eğer nvidia alacaksan minimum 2070 super olsun illaki olsun hatta 2080 super bile alırsın AMD tarafında da RX 5700 XT Nitro+ alabilirsin fiyatına göre çok güçlü bir kart onun dışında benim fikrim ramden kıs biraz hafıza olarak bir de oyun stoğun çok çok geniş olmayacaksa 2TB fazla bana kalırsa yani çok fazla dosya biriktirmeyeceksen 2TB fazla olur onlardan kalan para ile de ekran kartını yükselt bütçen çok çok güzel bence yani harikalar yaratırsın ve bir de dipnot eğer biraz daha bütçen kalırsa kalmazsa da hiç hiç problem yok ama ssd ni yükseltebilirsin bir de o anakart ile sorun yaşayan da var çok memnun olan da var o da sana kalmış benim içerik olarak sevdiğim türden 2 ekran kartı girişi 4 ram slotu güzel bu arada 2 ekran kartı girişini kullanmayı düşünüyorsan alacağın ekran kartı chip setinin çoklu ekran kartı kurulumunu destekleyip desteklemediğine bir bak derim (Nvidia---->SLI / AMD ---->Crossfire)arkadaşlar lutfen oneri yapmayin sistem bana 9 bin TL geliyo uyusmayan parca varmi diye sormak istedimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam gerçekten söylüyorum sistemi o kadar beğendim ki böyle aşağılarra indikçe güzelleşti ama ta ki en alttaki ekran kartını görene kadar 32GB ı ben de yakın zamanlarda sisten toplayacağım için düşünmüştüm ileriye dönük olur diye ama gerçekten fazla ve fiyatı baya yükseliyor eğer Nvidia alacaksan minimum 2070 super olsun illaki olsun hatta 2080 super bile alırsın AMD tarafında da RX 5700 XT Nitro+ alabilirsin fiyatına göre çok güçlü bir kart onun dışında benim fikrim ramden kıs biraz hafıza olarak bir de oyun stoğun çok çok geniş olmayacaksa 2TB fazla bana kalırsa yani çok fazla dosya biriktirmeyeceksen 2TB fazla olur onlardan kalan para ile de ekran kartını yükselt bütçen çok çok güzel bence yani harikalar yaratırsın ve bir de dipnot eğer biraz daha bütçen kalırsa kalmazsa da hiç hiç problem yok ama SSD ni yükseltebilirsin bir de o anakart ile sorun yaşayan da var çok memnun olan da var o da sana kalmış benim içerik olarak sevdiğim türden 2 ekran kartı girişi 4 RAM slotu güzel bu arada 2 ekran kartı girişini kullanmayı düşünüyorsan alacağın ekran kartı chip setinin çoklu ekran kartı kurulumunu destekleyip desteklemediğine bir bak derim (Nvidia---->SLI / AMD ---->Crossfire