- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakarim3 fana gerek yok.fazla ısınan bir gpu değil.
Bakarim3 fana gerek yok.fazla ısınan bir gpu değil.
hocam 2x16 + 1 tb ssd ve 7600 - 4070li sistemi 40500e buldum bugün bence siz bir düşününCl kac olmali
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama sogutucuz tek ram 500 gb dandik ssdkle
hocam özelleştirmeler var ssd'yi arttırabilirsiniz ayrıca ram sogutucu falan büyük Scam ben diyim
Tavsiye ?O soğutucu o kasaya pek sağlıklı olmaz. Haricinde uyumsuzluk yok.
Ama vatana gidip güzelinden kazığınızı yeseniz yine bundan ucuz tutar onu diyim.
Link ?hocam 2x16 + 1 tb ssd ve 7600 - 4070li sistemi 40500e buldum bugün bence siz bir düşünün
Cl mümkün olan en düşük değer olmalıCl kac olmali
Evet ama sogutucuz tek ram 500 gb dandik ssdkle
Tavsiye ?Cl mümkün olan en düşük değer olmalı
Tavsiye ?
Link ?
Hemen hemen ayni fiyata geliyor ama sogutucu yok ve psu 650 kasa vento ?
Birde benim anakartta daha iyiHemen hemen ayni fiyata geliyor ama sogutucu yok ve psu 650 kasa vento ?
Bu yuzden kaliteli alip taksit bitiminde ekran kartini satip 4070-4080 almayi dusunuyorum duruma gore
Hocam o zaman 2 3k ekleyip direkt hedefiniz sistemi alın ayrıca soğutucu öyle hayat falan değiştirmiyor bu forumda bir soğutucu fetişi var anlayabilmiş değilim 4K ya soğutucu alacağıma işlemciyi 7600 yaparım ısınmış hali en iyi soğutulmuş 7500F den iyi performans gösterir o sebeple önerim direkt 4070li sistem alıp sonra al sat falan uzun işHemen hemen ayni fiyata geliyor ama sogutucu yok ve psu 650 kasa vento ?
Bu yuzden kaliteli alip taksit bitiminde ekran kartini satip 4070-4080 almayi dusunuyorum duruma gore
Ekran karti yok fiyat yukseltiyor bu yuzden simdilik galax fln almayi dusunmuyorum bu yuzden aslinda fxf uygun butceme suan tavsiye varsa alirimHocam o zaman 2 3k ekleyip direkt hedefiniz sistemi alın ayrıca soğutucu öyle hayat falan değiştirmiyor bu forumda bir soğutucu fetişi var anlayabilmiş değilim 4K ya soğutucu alacağıma işlemciyi 7600 yaparım ısınmış hali en iyi soğutulmuş 7500F den iyi performans gösterir o sebeple önerim direkt 4070li sistem alıp sonra al sat falan uzun iş
Fan rengi onemli degil plastikte olabilir degistirede bilirim kasa onerisi varsa aliyim 2bin2500 arasiKasan eğer buysa yan taraf cam değil plastik onu bil.
Bende çünkü bu varMSI MAG FORGE M100A Akrilik Yan Panel Auto RGB Fan USB 3.2 mATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
MSI MAG FORGE M100A Akrilik Yan Panel Auto RGB Fan USB 3.2 mATX Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE M100A ITOPYA'dawww.itopya.com
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Gaming Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Gaming Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE M100A D60 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
+fanlar sabit renkle değişmiyor
Eğer kasayı sevdiysen gerçi ben sevdim. Temperli cam olanı da mevcut. Hatta ben sana üç modelini(plastik/plastik+psu/temperli cam) atayım. İlk üçüne baksan anlarsın yazıdanFan rengi onemli degil plastikte olabilir degistirede bilirim kasa onerisi varsa aliyim 2bin2500 arasi
Tesekkur ederimEğer kasayı sevdiysen gerçi ben sevdim. Temperli cam olanı da mevcut. Hatta ben sana üç modelini(plastik/plastik+psu/temperli cam) atayım. İlk üçüne baksan anlarsın yazıdan
Cam olanında argb kontrolcüsü var ondan biraz daha fark ediyor. Sana kalmış