Honigfluss
80+ Bronze
Bütçeni söyle ona göre hazır sistem önereyim. Pc toplamak akıl işi değil.
40 maxBütçeni söyle ona göre hazır sistem önereyim. Pc toplamak akıl işi değil.
Ana kart en az 650 islemci zaten belli onda netim ekran karti iyi bir marka olmayacaksa ucuk fiyat istemiyorum diger bilesenlerinde iyi oldugu bir hazir sistwm gormedim zaten henuz40 max
Attığım sistem 39.497 TL. Anakartı B50M-Silver yapabilirsen güzel olur, fiyatı 40.300'e çıkar. Onun dışında sadece ramler iyi durumda değil. İleride ram ekleyebilirsin veya sendeki rami satıp yenisini alabilirsin. Bunun altında bir sistem alacaksan 4070'e düşüyorsun, o 4070 sistemi özelleştirince de hemen hemen aynı fiyata gelir. Hemen hemen aynı fiyatta 4070 Super varken kaçırmaman lazım.40 max
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana kart en az 650 islemci zaten belli onda netim ekran karti iyi bir marka olmayacaksa ucuk fiyat istemiyorum diger bilesenlerinde iyi oldugu bir hazir sistwm gormedim zaten henuz
Biostar ana kart nere asus nereAttığım sistem 39.497 TL. Anakartı B50M-Silver yapabilirsen güzel olur, fiyatı 40.300'e çıkar. Onun dışında sadece ramler iyi durumda değil. İleride ram ekleyebilirsin veya sendeki rami satıp yenisini alabilirsin. Bunun altında bir sistem alacaksan 4070'e düşüyorsun, o 4070 sistemi özelleştirince de hemen hemen aynı fiyata gelir. Hemen hemen aynı fiyatta 4070 Super varken kaçırmaman lazım.
Ben aldigim sistemin borcu bitince ekran kartini satip zaten 4070 alicam hem boylelikle taksidide azalmis ve eksik parcam olmamis olacak biostar ve o ekran karti bana guven sevmiyor 16 gb ram birde extralar derken taksit fiyati flnla daha articak mantiklida gelmiyor oyle dogal olarakAttığım sistem 39.497 TL. Anakartı B50M-Silver yapabilirsen güzel olur, fiyatı 40.300'e çıkar. Onun dışında sadece ramler iyi durumda değil. İleride ram ekleyebilirsin veya sendeki rami satıp yenisini alabilirsin. Bunun altında bir sistem alacaksan 4070'e düşüyorsun, o 4070 sistemi özelleştirince de hemen hemen aynı fiyata gelir. Hemen hemen aynı fiyatta 4070 Super varken kaçırmaman lazım.
Sırf markaların adını duymadın diye güvenmemen saçma. Biostar ile Asusu karşılaştırman çok saçma, anakartta markaları değil modelleri karşılaştırman lazım. Birçok insan kullanıyor bir sorunları yok. Taksitli toplam 40k diyorsan o başka, ben peşin fiyatı 40k diye hesapladım. Bunu al peşin 36k taksitli 40k. https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-7000/Biostar ana kart nere asus nere
Ben aldigim sistemin borcu bitince ekran kartini satip zaten 4070 alicam hem boylelikle taksidide azalmis ve eksik parcam olmamis olacak biostar ve o ekran karti bana guven sevmiyor 16 gb ram birde extralar derken taksit fiyati flnla daha articak mantiklida gelmiyor oyle dogal olarak