Çözüldü✓ Bu sistem olur mu deger mi bu paraya sizce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam 3080 i ikinci el alacaksanız mantıklı sistem attığınız ama onun dışı çok gereksiz

Aynı sistemi ekran kartını 2.el alarak 35 bine toplarım net. 3080 sıfır alınmaz, sıfır diye satan kişi de dolandırıcıdır muhtemelen.
İkinci el alarak bende toplarım ortalama 10kya denk getirirsin güzel bir şey ama ben sıfır istiyorum. 20 bin bandında sıfır bir önerin varsa alayım hocam 3080 için dediğin doğru olabilir piyasada pek yok çekindiğim için başlık açtım açıkçası çünkü kart çok iyi fiyat düşük

Aga 55000 liraya sistem dizdin ama anakartin

Hacı 58 bin liraya dizdin sen ekran kartına bir şey demezsem bütün parcalar daha kötü oldu ya. Hem markası hem hizi. Ram patriot 30cl benimki 36 cl fakat çok bariz bir kalitele farkı var corsair bu işte baya iyi. Anakart zaten colorful nedir ben gigabyti bile kullanmıyorum kalitesi çok kötü msi ve asusun yanında. Hadi işlemciye yapacağını yapmışsın 7500f diye bir şey demiyim farkı yok diyelim. Sivi soğutucu okey ama kasa çok pahalı ve psu kaliteli değil. 5070 takmak için hepsinden feragat edemem 😂
cl değerinin düşük olması daha iyi olduğu anlamına geliyor kanka :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el alarak bende toplarım ortalama 10kya denk getirirsin güzel bir şey ama ben sıfır istiyorum. 20 bin bandında sıfır bir önerin varsa alayım hocam 3080 için dediğin doğru olabilir piyasada pek yok çekindiğim için başlık açtım açıkçası çünkü kart çok iyi fiyat düşük
7800XT

cl değerinin düşük olması daha iyi olduğu anlamına geliyor kanka :D

7800XT
Yazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.

Yazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.
normal marka dediğin hynix a die bellek kullanıyor 36cl zirve dediğin marka büyük ihtimalle samsung veya micronun çöp belleklerini kullanıyor :D

ekran kartı 0 sa 5060ti 16gb daha iyi bir tercih olabilir 7600 7500f aynı işlemci 7500f alın eğer işlemciyi sonra işlemciyi yükselteceksiniz bile daha iyi olur onun dışı güzel sistem

toplasana kanka bu paraya
50233 TL

Bu arada attığın ekran kartlarının ikinci el olma olasılığı var

50233 TL
helal olsun hocam sonunda birinden harbiden mantıklı bir sistem gördüm şurada

normal marka dediğin hynix a die bellek kullanıyor 36cl zirve dediğin marka büyük ihtimalle samsung veya micronun çöp belleklerini kullanıyor :D
Bütün firmalar hepsinden kullanıyor zaten mesele verimli hale getirmek. Micron istesem crucial alırım direkt tek fark o. Patriot ve corsairin kalitesine bak sonra içeriğine bak ikiside micron hynix kullanıyor ama samsungun iyi belleğini corsair normalin patriot takıyor 😂 gskill alamayanlar corsair alıyor hocam

50233 TL
Gözüm kapalı alırım bu sistemi, parça kalitesi de güzel. F/P

Bütün firmalar hepsinden kullanıyor zaten mesele verimli hale getirmek. Micron istesem crucial alırım direkt tek fark o. Patriot ve corsairin kalitesine bak sonra içeriğine bak ikiside micron hynix kullanıyor ama samsungun iyi belleğini corsair normalin patriot takıyor 😂 gskill alamayanlar corsair alıyor hocam
inşallah bellekler hakkında bir fikriniz vardır hocam hayatımda gördüğüm en kötü argümanı kullandınız
samsung ve micron en kalitesiz çipleri üretiyor hynix a die 16gb ve hynix m die 24 gb en iyi çip bu çiplerede güç ünitesi koyarsın biter ramlerde maksat içinin kaliteli olması corsair in bir şeyi kaliteli değil :D

Estağfurullah. Siz benden daha iyisini toplarsınız da toplasana bu paraya kanka demeniz tuhaf oldu.

inşallah bellekler hakkında bir fikriniz vardır hocam hayatımda gördüğüm en kötü argümanı kullandınız
samsung ve micron en kalitesiz çipleri üretiyor hynix a die 16gb ve hynix m die 24 gb en iyi çip bu çiplerede güç ünitesi koyarsın biter ramlerde maksat içinin kaliteli olması corsair in bir şeyi kaliteli değil :D
Ramlar hakkında bir şey demiyorum dostum sana ikisinde bakarsan aynı senin beğenmediğin samsung ve micronu kullanıyor patriot :)

Dostum bu sistemden kasayı arakliyorum güzelmiş teşekkürler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri