İkinci el alarak bende toplarım ortalama 10kya denk getirirsin güzel bir şey ama ben sıfır istiyorum. 20 bin bandında sıfır bir önerin varsa alayım hocam 3080 için dediğin doğru olabilir piyasada pek yok çekindiğim için başlık açtım açıkçası çünkü kart çok iyi fiyat düşükAynı sistemi ekran kartını 2.el alarak 35 bine toplarım net. 3080 sıfır alınmaz, sıfır diye satan kişi de dolandırıcıdır muhtemelen.
cl değerinin düşük olması daha iyi olduğu anlamına geliyor kankaAga 55000 liraya sistem dizdin ama anakartin
Hacı 58 bin liraya dizdin sen ekran kartına bir şey demezsem bütün parcalar daha kötü oldu ya. Hem markası hem hizi. Ram patriot 30cl benimki 36 cl fakat çok bariz bir kalitele farkı var corsair bu işte baya iyi. Anakart zaten colorful nedir ben gigabyti bile kullanmıyorum kalitesi çok kötü msi ve asusun yanında. Hadi işlemciye yapacağını yapmışsın 7500f diye bir şey demiyim farkı yok diyelim. Sivi soğutucu okey ama kasa çok pahalı ve psu kaliteli değil. 5070 takmak için hepsinden feragat edemem![]()
7800XTİkinci el alarak bende toplarım ortalama 10kya denk getirirsin güzel bir şey ama ben sıfır istiyorum. 20 bin bandında sıfır bir önerin varsa alayım hocam 3080 için dediğin doğru olabilir piyasada pek yok çekindiğim için başlık açtım açıkçası çünkü kart çok iyi fiyat düşük
Yazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.cl değerinin düşük olması daha iyi olduğu anlamına geliyor kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800XT
normal marka dediğin hynix a die bellek kullanıyor 36cl zirve dediğin marka büyük ihtimalle samsung veya micronun çöp belleklerini kullanıyorYazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.
50233 TLekran kartı 0 sa 5060ti 16gb daha iyi bir tercih olabilir 7600 7500f aynı işlemci 7500f alın eğer işlemciyi sonra işlemciyi yükselteceksiniz bile daha iyi olur onun dışı güzel sistem
toplasana kanka bu paraya
Bu arada attığın ekran kartlarının ikinci el olma olasılığı varYazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.
helal olsun hocam sonunda birinden harbiden mantıklı bir sistem gördüm şurada50233 TL
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah K - PttAVM
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün - 2025www.pttavm.com
![]()
GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57NON7MDBROC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - ARC Raiders Hediyeli
GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB GDDR7 192 Bit Ekran Kartı – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
Bütün firmalar hepsinden kullanıyor zaten mesele verimli hale getirmek. Micron istesem crucial alırım direkt tek fark o. Patriot ve corsairin kalitesine bak sonra içeriğine bak ikiside micron hynix kullanıyor ama samsungun iyi belleğini corsair normalin patriot takıyornormal marka dediğin hynix a die bellek kullanıyor 36cl zirve dediğin marka büyük ihtimalle samsung veya micronun çöp belleklerini kullanıyor![]()
Gözüm kapalı alırım bu sistemi, parça kalitesi de güzel. F/P50233 TL
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah K - PttAVM
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün - 2025www.pttavm.com
![]()
GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57NON7MDBROC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - ARC Raiders Hediyeli
GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB GDDR7 192 Bit Ekran Kartı – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
inşallah bellekler hakkında bir fikriniz vardır hocam hayatımda gördüğüm en kötü argümanı kullandınızBütün firmalar hepsinden kullanıyor zaten mesele verimli hale getirmek. Micron istesem crucial alırım direkt tek fark o. Patriot ve corsairin kalitesine bak sonra içeriğine bak ikiside micron hynix kullanıyor ama samsungun iyi belleğini corsair normalin patriot takıyorgskill alamayanlar corsair alıyor hocam
Estağfurullah. Siz benden daha iyisini toplarsınız da toplasana bu paraya kanka demeniz tuhaf oldu.Bu arada attığın ekran kartlarının ikinci el olma olasılığı var
helal olsun hocam sonunda birinden harbiden mantıklı bir sistem gördüm şurada
evet gayet f/pGözüm kapalı alırım bu sistemi, parça kalitesi de güzel. F/P
geçenlerde topladım 45k ya 5060ti 16gb bile ucu ucuna gelmişti ondan söyledimEstağfurullah. Siz benden daha iyisini toplarsınız da toplasana bu paraya kanka demeniz tuhaf oldu.
inşallah bellekler hakkında bir fikriniz vardır hocam hayatımda gördüğüm en kötü argümanı kullandınız
samsung ve micron en kalitesiz çipleri üretiyor hynix a die 16gb ve hynix m die 24 gb en iyi çip bu çiplerede güç ünitesi koyarsın biter ramlerde maksat içinin kaliteli olması corsair in bir şeyi kaliteli değil![]()
Ramlar hakkında bir şey demiyorum dostum sana ikisinde bakarsan aynı senin beğenmediğin samsung ve micronu kullanıyor patriotinşallah bellekler hakkında bir fikriniz vardır hocam hayatımda gördüğüm en kötü argümanı kullandınız
samsung ve micron en kalitesiz çipleri üretiyor hynix a die 16gb ve hynix m die 24 gb en iyi çip bu çiplerede güç ünitesi koyarsın biter ramlerde maksat içinin kaliteli olması corsair in bir şeyi kaliteli değil![]()
Dostum bu sistemden kasayı arakliyorum güzelmiş teşekkürler.Bu arada attığın ekran kartlarının ikinci el olma olasılığı var
helal olsun hocam sonunda birinden harbiden mantıklı bir sistem gördüm şurada