Çözüldü✓ Bu sistem olur mu deger mi bu paraya sizce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
orasıda doğru haklısın usta amd şuan performans konusunda çok iyi durumda 9070xt gözüme çok güzel geldi birazda görsele kaçıyorum aslında can sıkıntısından artık keyfinde takılıyorum ama bütçe olsa şimdi şuanda bitane ekran kartı var üstünde oled küçük bi ekran var onu düşünüyorum ileride
Sizin kendi tercihiniz ben lcd ekranlı model sevmiyorum düz beyaz sistem dizip geçiyorum

Sizin kendi tercihiniz ben lcd ekranlı model sevmiyorum düz beyaz sistem dizip geçiyorum
aynen öyle ustam düz sadelerde güzel ilerde bitane düşünüyorum 2 sağlam sistem yan yana olsun diye şimdi o dediğim ekran kartının modelini arıyorum ustam hiç gördünmü öyle bir ekran kartı

aynen öyle ustam düz sadelerde güzel ilerde bitane düşünüyorum 2 sağlam sistem yan yana olsun diye şimdi o dediğim ekran kartının modelini arıyorum ustam hiç gördünmü öyle bir ekran kartı
Maalesef hocam şuan yurt dışından monitör getirtmeye çalışıyorum parasını denkleştirmeye çalışıyorum yollarına bakıyorum o yüzden fazla donanım takibi yapma fırsatım olmuyor

Maalesef hocam şuan yurt dışından monitör getirtmeye çalışıyorum parasını denkleştirmeye çalışıyorum yollarına bakıyorum o yüzden fazla donanım takibi yapma fırsatım olmuyor
hayırlı uğurlu olsun hocam bu arada ne aldınız acaba aklımda bir model var alienwarein oled olanını başka birşeyde olabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,024
Üyeler
174,968
Son üye
alonewolf07
Geri