Çözüldü✓ Bu sistem olur mu deger mi bu paraya sizce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
5060 ti olarak anlasti herkes herhalde 😂 alıyorum alıyorummm hangisini alayım bir sürü var
Ben olsam en ucuz 16GB modeli alıp geçerdim. Yani bunu:

Ama illa MSI veya ASUS olsun diyorsan buna bakabilirsin:
https://www.incehesap.com/msi-gefor...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42.5
(ASUS atmadım, zam yemiş.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte olur dersen:
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...ran-karti-p-55492?utm_campaign=akakce&v=1.5.9
Bu var.

Memleketin haline bak be the last of us part2de 2k ultra ayar dlss ile 85fps diyor tamam yapacak bir şey yok 😂 msi olanı yazdım kağıda çok teşekkürler herkese yardımcı oldunuz

https://www.incehesap.com/msi-gefor...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42.5
şunun 2k üstüne 5070 Galax varken 5060ti msi veya Asus diye alınması kısmı biraz enayilik hissi veriyor

Gigabyte olur dersen:
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...ran-karti-p-55492?utm_campaign=akakce&v=1.5.9
Bu var.

şunun 2k üstüne 5070 Galax varken 5060ti msi veya Asus diye alınması kısmı biraz enayilik hissi veriyor
Konu sahibi ASUS veya MSI istiyor, yapacak bir şey yok. Ben olsam en ucuz 5070'i alıp geçerim, 26-27 bine 5060 Ti almak şahsen istemem, 5070 varken.

Konu sahibi. ASUS veya MSI istiyor, yapacak bir şey yok. Ben olsam en ucuz 5070'i alıp geçerim, 26-27 bine 5060 Ti almak şahsen istemem, 5070 varken.
5070 Galax var direkt 28e niye 26-27k innoya veresiniz bu arada inno gibi kartların soğutma olarak başarılı olduğunu biliyorum Galax daha serin çalışan kartlar ürettiği için böyle söylüyorum

Hayırlı işler bu 5060 ti ile 5070 arasında baya fps farkı varmış evet çok saçma oldu şu an senaryo ben bu kadar beklemiyordum. Bi ara vatandan 3000 liraya bilgisayar almıştım asus rx580 dual ac odysey olsun metro exadus olsun ultrada oynardım fan çok nadir hızlandırdı 4gb modeliydi üstelik. Anlatmak istediğim soğutma testlerine baktığımda diğerleri hep daha yüksek çıkıyor elim gitmiyor onlara

Hayırlı işler bu 5060 ti ile 5070 arasında baya fps farkı varmış evet çok saçma oldu şu an senaryo ben bu kadar beklemiyordum. Bi ara vatandan 3000 liraya bilgisayar almıştım asus rx580 dual ac odysey olsun metro exadus olsun ultrada oynardım fan çok nadir hızlandırdı 4gb modeliydi üstelik. Anlatmak istediğim soğutma testlerine baktığımda diğerleri hep daha yüksek çıkıyor elim gitmiyor onlara
Galax alabilirsin Galax kartlar soğutma açısından performanslı oluyor eğer çok soğursa %25 -uv atar bellekleri hızlandırırsın daha ne fan sesi çıkar ne sıcaklık 🙂

Şimdi, 5070 250 Watt TDP'e sahip bir kart. 2 fanlı model bile olsa güzel bir hava alan kasaya sahipseniz sıcaklığı tam yükte kolay kolay 70 dereceyi geçmeyecektir. Forumda INNO3D modelinin incelemesi var, linkini bırakayım.

GALAX da iyidir.

4060-5060'lara neden bakıyoruz ki? Senin o 60K'yı çöp ettiğin sistem yerine kaliteli parçalı 4070 Ti Super sistem alınıyordu zamanında. Her neyse konu çok bölündü. Bu arada doktor tavsiyen için teşekkürler ama kendini düşünsen daha iyi olur çünkü halin ortada.
okadar parayı harcadığıma gram üzülmemde senin gibi bir insana 2 saat harcadığım için üzülüyorum şuan :D acilen gitmen lazım

okadar parayı harcadığıma gram üzülmemde senin gibi bir insana 2 saat harcadığım için üzülüyorum şuan :D acilen gitmen lazım
hala çöp diyorsunya bide bilgisayar dünyasından haberin yoktur yüksek ihtimalle senin sadece en son çıkanlar en iyisi diye düşünceye sahipsindir :D

Valla kral ne 4060 ne 5060 a sıfır fiyatını verdiririm şuan 5060ti 16gb dışı oda 2k da 7700xt üstü performans veriyor diye normalde direkt nvidia önermiyorum 🙂
7900xtx aslında olabilirdi ama nvidia daha çok saçma bir algoritması var daha mutlu ediyor ustam

.

hala çöp diyorsunya bide bilgisayar dünyasından haberin yoktur yüksek ihtimalle senin sadece en son çıkanlar en iyisi diye düşünceye sahipsindir :D

7900xtx aslında olabilirdi ama nvidia daha çok saçma bir algoritması var daha mutlu ediyor ustam

.
Nvidia Apple gibi markayı satıyor içerisi son 2 senedir leş amd 7000 serisinden sonra bir çok tabuyu yıktı 9000 serisi alınabilecek en iyi seri şuan

Nvidia Apple gibi markayı satıyor içerisi son 2 senedir leş amd 7000 serisinden sonra bir çok tabuyu yıktı 9000 serisi alınabilecek en iyi seri şuan
orasıda doğru haklısın usta amd şuan performans konusunda çok iyi durumda 9070xt gözüme çok güzel geldi birazda görsele kaçıyorum aslında can sıkıntısından artık keyfinde takılıyorum ama bütçe olsa şimdi şuanda bitane ekran kartı var üstünde oled küçük bi ekran var onu düşünüyorum ileride

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,053
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri