Baska yerden alamiyorum tek yerden taksit ile alicam
Evet 2 fan amaXFX Radeon RX 7600 XT Speedster SWFT 210 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
XFX Radeon RX 7600 XT Speedster SWFT 210 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ekran kartının daha ucuzu var
Evet ama diger sistemeler tek ram sogutucu yok ssd dusuk bu yuzden boyle alip ekran kartini sonradan basicam tavsiye varsa bakabilirimHocam bu fiyata kat kat iyisi alınır emin misiniz ?
bu fiyatta sisteme çok rahat 4070 alınırBaska yerden alamiyorum tek yerden taksit ile alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 2 fan ama
Evet ama diger sistemeler tek ram sogutucu yok ssd dusuk bu yuzden boyle alip ekran kartini sonradan basicam tavsiye varsa bakabilirim
Cl kac olmaliUyumsuz olan modeller yok Ramlari daha düşük cl değerli alabilirsin
Evet ama sogutucuz tek ram 500 gb dandik ssdklebu fiyatta sisteme çok rahat 4070 alınır
3 fana gerek yok.fazla ısınan bir gpu değil.Evet 2 fan ama
Tavsiye varsa alirimCl kac olmali
Evet ama sogutucuz tek ram 500 gb dandik ssdkle
hocam özelleştirmeler var ssd'yi arttırabilirsiniz ayrıca ram sogutucu falan büyük Scam ben diyimBaska yerden alamiyorum tek yerden taksit ile alicam
Evet 2 fan ama
Evet ama diger sistemeler tek ram sogutucu yok ssd dusuk bu yuzden boyle alip ekran kartini sonradan basicam tavsiye varsa bakabilirim
O soğutucu o kasaya pek sağlıklı olmaz. Haricinde uyumsuzluk yok.İnce hesaptan sistem topladım ekran kartini sonradan degistiricem suanlik iyi oyuzden olumsuz yorum yapmayin lutfen
Sadece psu bu sisteme yeterli olurmu vs bunları bilmek istiyorum sogutucu kasaya otururmu gibi