Bu sistem sizce nasıl arkadaşlar

tamamdır teşekkürler işte bütçe 33 bin civarı kendime baya önce burdan 3060 lı sistem aldıydım arkadaşa bakıyoruz ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı olarak nvida bakıyoruz be
Çok pahalı

tamamdır teşekkürler işte bütçe 33 bin civarı kendime baya önce burdan 3060 lı sistem aldıydım arkadaşa bakıyoruz ondan

Ah be hocam

Stok fanla 5 5600 çok ısınıyor. Soğutucu da eklenmesi lazım. Ekran kartı eagle 2 fanlı. Bunun sıcaklığı da iyi olmaz. Sistem zaten ddr4. 30.000 TL buna verilmez gibi. Ben bir bakarım. Uygun fiyatlı ddr5 sistem görürsem sizi bilgilendiririm.
2-3k farkla 8400fli sistem çıkar muhtemelen

herşeyi aynı sadece 8400 eklersek mi
anakart ve ram değişiyor bu durumda

normalde am4 önermem ama aynı işlemci ve 5060li sistem 24kya var.

Bu sistem bitmeden alınsın. Çok iyi değerleri var. Soğuk çalışıyor. DDR5. Stoklar bitmeden. Bir iki gün önce 27.999 TL'ydi. Hala çok iyi fiyat.

Ssd 1 tb'a çekilebilir.

anakart ve ram değişiyor bu durumda

normalde am4 önermem ama aynı işlemci ve 5060li sistem 24kya var.
bendede asus prime b450 am4 var kral neden am4 pek önermiyosunki

Bu sistem bitmeden alınsın. Çok iyi değerleri var. Soğuk çalışıyor. DDR5. Stoklar bitmeden. Bir iki gün önce 27.999 TL'ydi. Hala çok iyi fiyat.

Ssd 1 tb'a çekilebilir.
fena değil gibide ekran kartı nvdia istiyor arkadaş

Ssd 1 tb'a çekilebilir.
hangi özelleşştirmeler yapılmalıdır ssd soğutucu ve kasa hakkında soru işaretlerş var

hangi özelleşştirmeler yapılmalıdır ssd soğutucu ve kasa hakkında soru işaretlerş var
1. durum - Uğraşmak istenmezse Soğutucu FSP MP7-B Siyah 12cm Hava Soğutucu seçilebilir. ( Gönderilen soğutucu videodan görüleceği gibi iyi soğutmuyor. )

2. durum - Bu halde soğutucu değiştirmeden alınır. Linkini verdiğim ürün alınır ve takılır. Gönderdikleri soğutucu ikinci elde satılır. Soğutucu daha uyguna daha efektif halde çalışır.

SSD - GOODRAM 1TB PX600 Gen4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) - Hiç uğraşmaya değmeden bu alınır.

Çok iyi fiyatlı sistem.

Kasa soğutucu yüksekliğini de kontrol ettim. Kasanın soğutucu desteği 165 mm. Thermalright assassin 120 se argb yüksekliği 155 mm. Yani sorun yok gözüküyor.

bendede asus prime b450 am4 var kral neden am4 pek önermiyosunki

fena değil gibide ekran kartı nvdia istiyor arkadaş

Bu bütçeler nvdia fanboyluğu yapılmaması gereken bütçeler. Öncelikle performansa bakılmalı.

odptpggmey.webp

Son düzenleme:
1. durum - Uğraşmak istenmezse Soğutucu FSP MP7-B Siyah 12cm Hava Soğutucu seçilebilir. ( Gönderilen soğutucu videodan görüleceği gibi iyi soğutmuyor. )

2. durum - Bu halde soğutucu değiştirmeden alınır. Linkini verdiğim ürün alınır ve takılır. Gönderdikleri soğutucu ikinci elde satılır. Soğutucu daha uyguna daha efektif halde çalışır.

SSD - GOODRAM 1TB PX600 Gen4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) - Hiç uğraşmaya değmeden bu alınır.

Çok iyi fiyatlı sistem.

Kasa soğutucu yüksekliğini de kontrol ettim. Kasanın soğutucu desteği 165 mm. Thermalright assassin 120 se argb yüksekliği 155 mm. Yani sorun yok gözüküyor.

Bu bütçeler nvdia fanboyluğu yapılmaması gereken bütçeler. Öncelikle performansa bakılmalı.

Alıntıyı görüntüle
valla hep nvdiacıyız ondan sanrsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,733
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri