Neler Yeni

Bu Sistem Sizce Nasıl

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
Şu fiyata RX 6600XT varken RTX 3060 toplamak istemişsin hak veriyorum NVIDIA da çok güzel işler çıkarıyor. Şahsen ben sistemi beğendim işlemci de zaten şu devirde f/p kralı. Sistem ne ucuz ne pahalı ama PSU kalitesi belki daha kaliteli olabilirdi ve SSD 1 TB olabilirdi. 500 GB günümüzde çok yetersiz hele ki Windows yüklenecekse. Ben 1TB aldım ondan bile şüpheliyim yeter mi diye. Bir R6 Siege 100 GB , COD BOCW 130 GB gitti 230 GB . Tabii kişiyi bağlar bu durum. Hayırlı olsun 16.000e darboğazsız üzmeyecek sistem. Gamegarajı baz alan olacaktır ordaki GPU , kasa , psu bana kalırsa çok güçsüz haberin olsun , pek fazla kulak asma.
normalde rx 6600 alacaktım yada xt versiyonun ama dlss yi bakınca amd daha fsr kısmında zayıf oldugu gördüm (fan boy degilim suan gtx 770 kulanıyorum 1-2 sene öncesi rx 570 li sistem dizmek için ayarlamalar yapıyordum) dediginiz gibi yan ürünler cok iyi degil gibi bende suanlık beklemeyi düsünyorum

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
normalde rx 6600 alacaktım yada xt versiyonun ama dlss yi bakınca amd daha fsr kısmında zayıf oldugu gördüm (fan boy degilim suan gtx 770 kulanıyorum 1-2 sene öncesi rx 570 li sistem dizmek için ayarlamalar yapıyordum) dediginiz gibi yan ürünler cok iyi degil gibi bende suanlık beklemeyi düsünyorum

Elbette fanboyluk değil zaten AMD FSRyi DLSS1.0 gibi çıkardı yani DLSS2.0 gibi yapabilmeleri için bir süre beklemek şart. AMD şuanlık FSR değil de FPS için alınacak kart. 3060 almak mantıklı olur. GameGaraj kalitesiz bir site değil ama 14299TLye sattıkları sistem ucuzlatmak için kaliteden kısılmış sistem. Fiyat/Performans bile değil bana kalırsa

Top Bottom