Bu sistem toplanır mı ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Dostlar elimden geldiğince bi sistem toplamaya çalışıyorum, elimdeki sistemi ay ay geliştiricem hedefim ise şu şekilde..
Anakart: MSI B450M PRO-M2 sebebi MSI markasına güvenmem ve 2 x PCI Express 3.0 x16 sahip olması
Ekran kartı: gtx 1660 gaming x yorumlarını çok beğendim herkes memnun kalmış 2k civarında ki alınabilecek en iyi ekran kartı sanırım.
İşlemci: ryzen 5 3600x
RAM: XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D60G RGB 3200 mhz bu rami seçmemin sebebi RGB sadece görüntüsü hoşuma gitti
SSD: XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB 3500 okuması 1900 yazması var
Kasa: GAMEBOOSTER GB-G2112B ARGB Mesh Panel
Ayrıca 1 tb HDD takmayı düşünüyorum.
Fanları yeni kumandalı olanlardan ayrı olarak takıcam
PSU ise POWER BOOST 700W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU.
Sizce nasıl bir sistem olmuş birbiriyle uyuşmayan parçalar var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

İşlemci fazla yüksek olmuş 1600 af yada 3500x yeter o sisteme psu her an patlayabilir kasanın markasında daha kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim bunların dışında taş gibi RGB sistem :D

İşlemci fazla yüksek olmuş 1600 af yada 3500x yeter o sisteme PSU her an patlayabilir kasanın markasında daha kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim bunların dışında taş gibi RGB sistem :D
Hocam psu için önerebileceğin bi ürün varmı bu bütçeye yakın aynı özelliklerde. Teşekkür ederim

Geri