Açar.
EN kısa zamanda o oyunu bırak bu arada.
acarmı acmazmı zaAçar.
ten köydeyim tek ovar ondan flash da kötüde deil oyunAçar.
Açar.acarmı acmazmı za
ten köydeyim tek ovar ondan flash da kötüde deil oyun
zula yerine cs yada valorant öneririmAçar.
Bende zuladan CS'ye geçtim çok daha iyi. Zula'ya para yatırmıştım birde xdzula yerine cs yada valorant öneririm
zula sarmıyor 2 kişi oynadım gene sarmadı oyun kasmıyordu bir de valorant kasıyor ama yinede daha çok kasıyorBende zuladan CS'ye geçtim çok daha iyi. Zula'ya para yatırmıştım birde xd
i3 1.nesil açıyor yani benim kibu sisstemde amd v120 işlemci ve 2gb ram var hd4200 ekran kartı eskiki 2009 sistem ama 25 30 kez kulanıldı
Bende zuladan CS'ye geçtim çok daha iyi. Zula'ya para yatırmıştım birde xd
Ama sistemi baya kötü olanlar csgo ve valo oynayamiyorzula yerine cs yada valorant öneririm
Aynen sarmıyor. optimize kötü birde.zula sarmıyor 2 kişi oynadım gene sarmadı oyun kasmıyordu bir de valorant kasıyor ama yinede daha çok kasıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
i3 1.nesil açıyor yani benim ki
Bendede A8 var.Ama sistemi baya kötü olanlar csgo ve valo oynayamiyor
yoo bende i3 m370 ve gt420m 1gb var birde 3gb ramAma sistemi baya kötü olanlar csgo ve valo oynayamiyor
yoo bende i3 m370 ve gt420m 1gb var birde 3gb ram
Bende intel celeron 4 gb ram intel hd graphics laptop var csgo da kasiyor valo da kasarmı pubg mobilede de kasiyorAynen sarmıyor. optimize kötü birde.
Bendede A8 var.
Aynen sarmıyor. optimize kötü birde.
Bendede A8 var.
pubg mobil emulatorunun optimize kötüte sen zaten pc almıyaccan mı ?Bende intel celeron 4 gb ram intel hd graphics laptop var csgo da kasiyor valo da kasarmı PUBG mobilede de kasiyor
he o sen değilsin pardon
laptopa bunu taksam hahahah D:
PUBG mobil emulatorunun optimize kötüte sen zaten PC almıyaccan mı ?