Bu sistemde 2k monitör kullanılır mı?

nextram

80+
Reaksiyon skoru
10
1736633155286.png

Merhaba arkadaşlar, sistemim attığım fotodaki gibi ve bu monitörü almayı düşünüyorum fakat bir problem olup olmayacağından emin değilim. Bu sistem 2k oyun için yeterli mi acaba?

Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, sistemim attığım fotodaki gibi ve bu monitörü almayı düşünüyorum fakat bir problem olup olmayacağından emin değilim. Bu sistem 2k oyun için yeterli mi acaba?
gayet yeterli alabilirsiniz. + olarak ssd yi başka modelle değişmenizi öneririm o ssd de dram yok arada donma takılma yapabilir.

Başka monitör öneriniz varsa ona da açığım :D

Başka monitör öneriniz varsa ona da açığım :D

Bir de bu var ama ölü pikselli falan gelme ihtimali yüksek, iade değişim konusunda hb sıkıntı çıkarmıyor uğraşırsanız bunu da düşünebilirsiniz. Attığınız modelden hepsi iyi.

lg ultragear 27gr75q kullanıyorum ama tavsiye etmem. Çok beğenmedim. MSI g274qpf e2 quantum dot almıştım öncesinde. Ölü piksel çokluğu yüzünden iade ettim. Çok güzel bir monitördü, aklım hala onda.

ayrıcam ramlar
lg ultragear 27gr75q kullanıyorum ama tavsiye etmem. Çok beğenmedim. MSI g274qpf e2 quantum dot almıştım öncesinde. Ölü piksel çokluğu yüzünden iade ettim. Çok güzel bir monitördü, aklım hala onda.
neyini begenmedınız monitörun

fps oyunları oynayacaksan 2k 260hz olan bu modeli öneririm kuzenim kullanıyor gayet güzel monitor

Geri