- Konu Sahibi Konu Sahibi
daha monitör klavye ve masa da alıcamHocam niye kafanız karışsın ki. Sistemi oradan alacaksınız. Sonra ssdyi başka bir siteden alacaksınız o kadar.
oraya da para gidecek
daha monitör klavye ve masa da alıcamHocam niye kafanız karışsın ki. Sistemi oradan alacaksınız. Sonra ssdyi başka bir siteden alacaksınız o kadar.
Ee yani ?daha monitör klavye ve masa da alıcam
oraya da para gidecek
240 gb yerine 480 gb alsam daha iyi olur muEe yani ?
Hocam ordaki ssd ile söylediğim ssdler aynı fiyat zaten. Patriot burst 240gb 250tl
Kanka bu nasıl sence. 6700 oldu böyleHocam niye kafanız karışsın ki. Sistemi oradan alacaksınız. Sonra ssdyi başka bir siteden alacaksınız o kadar.
6700tlye h410 olmamışKanka bu nasıl sence. 6700 oldu böyle
Hocam size bağlı bu. Çok gb kullanıyorsanız iyi olur. Yok kullanmıyorsanız boşa almış olursunuz. Kendiniz bilirsiniz.240 gb yerine 480 gb alsam daha iyi olur mu
Ne önerirsin6700tlye h410 olmamış
Ne önerirsin6700tlye h410 olmamış
Hocam yukarda önerdim ya işte.Ne önerirsin
Ne önerirsin
iyi mi hocam böyle bide trendyoldan ssd sipariş edicem 480gb patriot burst fiyat 6.6606700tlye h410 olmamış
cevap verirseniz sevinirim ss attımHo
Hocam yukarda önerdim ya işte.
Evet hocam iyi olmuş . Alabilirsiniziyi mi hocam böyle bide trendyoldan ssd sipariş edicem 480gb patriot burst fiyat 6.660
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap verirseniz sevinirim ss attım
Hocam sürekli online olmadığım için anında cevap vermem kiiyi mi hocam böyle bide trendyoldan ssd sipariş edicem 480gb patriot burst fiyat 6.660
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap verirseniz sevinirim ss attım
Bu sistem asla 7500tl etmezBu da 7500 TL oldu bi anda ya