Bu sistemde nasil bir hata yaptım?

emirsgrc

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba dostlar yaklaşık 1 veya 2 sene önce bir sistem toplamıştım özellikleri şunlardi
Ryzen 3 2200g
Asus Prime A320M-K
Adata XPG spectrix d80 3200Mhz
Ekran kartı yoktu
WD Blue 1TB
Psu+Kasa

Asıl sorum ben bu sistemde lolü 10 fps de oynuyordum (ciddiyim 10)
Neden istediğim gibi bir performans alamadım?
Sistemi şuan kullanmıyorum uzun bir süre önce sattım.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
RAM'ler çift kanal mı?

LoL gibi bir oyunu ben bile 10 senelik ekran kartı olmayan bilgisayarda 20-30 fps'de oynuyorum. Sen 10 fps oynuyorsan hata sende değildir.
Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ?

RAM'ler çift kanal mı?
Tek ram 8gb 2.slota takiliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LoL gibi bir oyunu ben bile 10 senelik ekran kartı olmayan bilgisayarda 20-30 fps'de oynuyorum. Sen 10 fps oynuyorsan hata sende değildir.
Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ?
dostum sence ryzen 3 2200g seçerek hata yapmis olabilir miyim

Tek RAM 8gb 2.slota takiliydi

dostum sence ryzen 3 2200g seçerek hata yapmis olabilir miyim
Hayır hata yapmadın. LoL çok basit bir oyun, onu bir çok bilgisayar kaldirir. Hele R3 2200g en yüksek ayarlarda 200 FPS filan oynatır. Senin 10 fps almanın sebebi nedir bunu bulmalıyız.
Sürücüleri guncelledin mi ? Guncellediysen nasıl guncelledin ?

Hayır hata yapmadın. LoL çok basit bir oyun, onu bir çok bilgisayar kaldirir. Hele R3 2200g en yüksek ayarlarda 200 FPS filan oynatır. Senin 10 fps almanın sebebi nedir bunu bulmalıyız.
dostum sistemde ekran karti yoktu 200fps falan imkansiz almam

bios son sürümdü

dostum sistemde ekran karti yoktu 200fps falan imkansiz almam

bios son sürümdü
İşlemcinin içerisinde dahili bir grafik birimi var ve o dahili grafik birimi GT 1030 gücünde, çok çok rahat bir şekilde 200 fps görür.
Biostan bahsetmiyorum. Sistemindeki tüm sürücülerden bahsediyorum. "Aygıt Yöneticisi" kısmına girip tüm aygıtların güncel olup olmadığına bakabilir misin ?

Aygıt Yöneticisine şu şekilde ulaşabilirsin.
asdas.webp

İşlemcinin içerisinde dahili bir grafik birimi var ve o dahili grafik birimi GT 1030 gücünde, çok çok rahat bir şekilde 200 fps görür.
Biostan bahsetmiyorum. Sistemindeki tüm sürücülerden bahsediyorum. "Aygıt Yöneticisi" kısmına girip tüm aygıtların güncel olup olmadığına bakabilir misin ?

Aygıt Yöneticisine şu şekilde ulaşabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
sistemi yaklaisk 1 sene once sattim forumda belirtmistim

sistemi yaklaisk 1 sene once sattim forumda belirtmistim
Yani sistem şu an elinde yok, anladım.
Ne diyelim yazık olmuş, büyük ihtimalle sürücülerle ilgili bir sorundu. R3 2200G için LoL gibi bir oyun çerezdir.

Yani sistem şu an elinde yok, anladım.
Ne diyelim yazık olmuş, büyük ihtimalle sürücülerle ilgili bir sorundu. R3 2200G için LoL gibi bir oyun çerezdir.
işlemci önbelleğini arttirmayi denedim olmadi amd nin birtane kurulan uygulamasi vardi onu kurmayi denemistim oda olmadi zamaninda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,438
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri