Neler Yeni

Bu sistemde SSD olarak neyi tercih etmeliyim acaba

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
Selamlar arkadaşlar İtopya'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum fakat ssd yorumları okudum çokça neredeyse hepsinden tek tükte olsa şikayetler mevcut

Bu sistemi almayı düşünüyorum : https://www.itopya.com/alper-rende-...6gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

öncelikle itopya'dan alışveriş yapanlar yazabilirse bir sorun vs olur mu sisteme ek monitörde almayı düşünüyorum..

Gelelim asıl sorduğum soruya bu sistemdeki gelen SSD : ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma - bu ssd yi veriyor Bunun yerine yanındakilerden hangisini alsam sorunsuz bir durumda olur bütçemde az ekranda ekleyeceğim daha o yüzden ne kadar az versem okadar iyi toshiba 480 lik felanmı eklemeliyim sistem linkinden bakıp bir yardımcı olurmusunuz lütfen..

+ Ek olarak Seagate 1 TB zaten alıyorum o yüzden yanına ADATA SU630 kötü mavi ekran vs dedikleri için başka onun yerine ne tercih edebilirim buradan sorunsuz olsa yeter linkten bakarsanız seçeneklerime sevinirim.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Selamlar arkadaşlar İtopya'dan hazır bir sistem almayı düşünüyorum fakat SSD yorumları okudum çokça neredeyse hepsinden tek tükte olsa şikayetler mevcut

Bu sistemi almayı düşünüyorum : https://www.itopya.com/alper-rende-...6gb-ddr4-480gb-SSD-geforce-rtx-raytracing-PC/

öncelikle itopya'dan alışveriş yapanlar yazabilirse bir sorun vs olur mu sisteme ek monitörde almayı düşünüyorum..

Gelelim asıl sorduğum soruya bu sistemdeki gelen SSD : ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma - bu SSD yi veriyor Bunun yerine yanındakilerden hangisini alsam sorunsuz bir durumda olur bütçemde az ekranda ekleyeceğim daha o yüzden ne kadar az versem okadar iyi toshiba 480 lik felanmı eklemeliyim sistem linkinden bakıp bir yardımcı olurmusunuz lütfen..

+ Ek olarak Seagate 1 TB zaten alıyorum o yüzden yanına ADATA SU630 kötü mavi ekran vs dedikleri için başka onun yerine ne tercih edebilirim buradan sorunsuz olsa yeter linkten bakarsanız seçeneklerime sevinirim.
69 kuruş farkla Corsair almanı öneriyorum SSD olarak.

Alışveriş yapan biri olarak söylüyorum, 27 Mayısta sipariş verdim. Hala kargonun gelmesini bekliyorum. Geç gelebilir ama sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer farklı alternatifin olursa başka bir sistem önerebilirim.
1591304873002.png

Hem 2060 Super, Hem 3600x işlemci ile çok daha iyi bir sistem.
Link: https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an-x/
Fiyat: 7515 TL.

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alışveriş yapan biri olarak söylüyorum, 27 Mayısta sipariş verdim. Hala kargonun gelmesini bekliyorum. Geç gelebilir ama sorun olacağını sanmıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Hocam Corsair alarak 480 GB dan 240 a düşmüş oluyorum ama başka 480 gb alternatif yokmu orada fazla boyut kaybı oluyor o yüzden dedim..

bir de gamegaraj dediğiniz yer tanınmamış bir yer ben ilk defa duydum en azından almak ne kadar doğrudur bilemedim

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hocam Corsair alarak 480 GB dan 240 a düşmüş oluyorum ama başka 480 gb alternatif yokmu orada fazla boyut kaybı oluyor o yüzden dedim..

bir de gamegaraj dediğiniz yer tanınmamış bir yer ben ilk defa duydum en azından almak ne kadar doğrudur bilemedim
240'a düşmüş oluyorsunuz fakat okuma yazma değerleriniz 5-6 katına çıkıyor. Zaten 1 TB HDD alıyorsunuz yeterli olacaktır.

GameGaraj için açmış olduğum konuyu inceleyebilirsin.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Alıntıyı görüntüle
Bende bu sistemi öneririm.

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu sistemi öneririm.
hocam ssd olarak hangisini almamı önerirsiniz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

240'a düşmüş oluyorsunuz fakat okuma yazma değerleriniz 5-6 katına çıkıyor. Zaten 1 TB HDD alıyorsunuz yeterli olacaktır.

GameGaraj için açmış olduğum konuyu inceleyebilirsin.
konuşma başlattım ona bir bakma şansınız varsa çok iyi olur teşekkürler

Top Bottom