- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram ler 2 adet olarak görünüyor hocamRamleri 2x8 yapmayı unutma. Bir de kasa oalrak 650w olanı seç
Ram ler 2 adet olarak görünüyor hocamRamleri 2x8 yapmayı unutma. Bir de kasa oalrak 650w olanı seç
Konuş babanla söyle fiyatları artmadan alalım falan biraz ikna et alır inş.Umarım alır ya Babam. çok sevinirim böyle bir bilgisayarım olmasına hem içerik üreticisi de olmak istiyorum eski pc el vermiyordu oyunlarda video çekip atmama ya da twitch de canlı yayın açmaya
İnşAllah Hayırlısı olsun. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olunKonuş babanla söyle fiyatları artmadan alalım falan biraz ikna et alır inş.
Şuanlık gözümde rx 6600 lü sistem var hocam ama size de teşekkür ederim uğraşıp bulup bana atmışsınızDaha iyisini bulursanız atın, bu bütçeye rx 6600 sistem çok iyi olurdu.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Rica ederimİnşAllah Hayırlısı olsun. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanlık gözümde rx 6600 lü sistem var hocam ama size de teşekkür ederim uğraşıp bulup bana atmışsınız
Vatandaki daha iyi hocam, onu almanız daha iyi bir tercih adınıza sevindim.İnşAllah Hayırlısı olsun. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun
Şuanlık gözümde rx 6600 lü sistem var hocam ama size de teşekkür ederim uğraşıp bulup bana atmışsınız
Evet hocam çok iyi görünüyor ayrıca size de tekrardan teşekkür ederim farklı bir sistem attığınız için benim için o kadar uğraşıp atmışsınızVatandaki daha iyi hocam, onu almanız daha iyi bir tercih adınıza sevindim.
Hocam merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorumRica ederim
Normal diğer sitelerde bile düzgün bir monitör 3,5 bin. 2bin bütçeyle ikinci ele yönelmen daha mantıklı olur.Hocam merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum
Tavsiye edeceğiniz 2 bin tllik monitör varımdır vatan teknosa media markt'ta
Kasayı aldmı hocam işlemci rami yükselttik 200hz casper excalibur aldık.Normal diğer sitelerde bile düzgün bir monitör 3,5 bin. 2bin bütçeyle ikinci ele yönelmen daha mantıklı olur.
Hocam o monitör kötüydü ama aldıysan hayırlı olsunKasayı aldmı hocam işlemci rami yükselttik 200hz casper excalibur aldık.
Tekrardan çok teşekkürler kasayı önerdiğiniz için discord alabilirmiyim arkadaşlık atayım
Ne gibi bir sıkıntısı var hocamHocam o monitör kötüydü ama aldıysan hayırlı olsun
Teşekkürler ederim hocam.Hocam o monitör kötüydü ama aldıysan hayırlı olsun
Va panel ve ghosting çok o yüzdne her türlü hayırli olsunNe gibi bir sıkıntısı var hocam
Teşekkürler ederim hocam.
Onlar nedir açıklarmısını bilmiyorum daVa panel ve ghosting çok o yüzdne her türlü hayırli olsun