Bu Sistemde Windows 10 Olur Mu?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
İntel Xeon E5450 İşlemci
GT 420 Ekran Kartı
4 GB Ram var bilgisayarda şuan Windows 7 kullanıyorum Windows 10'a geçsem olur mu? Daha az mı performans verir daha çok mu emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim

HDD ile windows 10 iyi olmaz
kesinlikle SSD ile kullanılmasını tavsiye ederim windows 10 un
4 gb ram nasıl olur w10 da bilmiyorum :/

ben eskiden nerdeyse aynı sistemdim gereklia ayarları yaparsan daha hızlı bile olur ama 1ssd takarsan uçarsın

ben eskiden nerdeyse aynı sistemdim gereklia ayarları yaparsan daha hızlı bile olur ama 1ssd takarsan uçarsın
Şey sorcam madem neredeyse aynı sistem kullanıyordun csgo oynadıysan fps kaçtı sende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şey sorcam madem neredeyse aynı sistem kullanıyordun csgo oynadıysan fps kaçtı sende
çünkü cidden olması gerekenden daha düşük fps alıyorum

64 BİT

üstelik ben eski pc var 12 yıllık atsan atılmaz satsan satılmaz onda kullanıyom yani ama oyun keyfini bilmem denemedim 32 bitse de biraz sorun olur benim ki 32 bitdi 2gb ram di işlemci 3.2 ghz di ekran kartı 200-500 mb kaldırdı ama kastı azıcık

w10 kullanma sebebin nedir?

home bedava para vermene gerek yok onu da kullanabilirsin 1 hafta kadar deneme süren var eğer beğenmezsen w7 ye geçebiliyorsun

üstelik ben eski PC var 12 yıllık atsan atılmaz satsan satılmaz onda kullanıyom yani ama oyun keyfini bilmem denemedim 32 bitse de biraz sorun olur benim ki 32 bitdi 2gb ram di işlemci 3.2 ghz di ekran kartı 200-500 mb kaldırdı ama kastı azıcık

Bu cevapları nereden alıyorsun

üstelik ben eski PC var 12 yıllık atsan atılmaz satsan satılmaz onda kullanıyom yani ama oyun keyfini bilmem denemedim 32 bitse de biraz sorun olur benim ki 32 bitdi 2gb ram di işlemci 3.2 ghz di ekran kartı 200-500 mb kaldırdı ama kastı azıcık

home bedava para vermene gerek yok onu da kullanabilirsin 1 hafta kadar deneme süren var eğer beğenmezsen w7 ye geçebiliyorsun
Peki Windows 10'a geçmemin performans açısından etkisi nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,751
Üyeler
184,051
Son üye
ardian
Geri