Niye hocama serisi anakarttan uzak dur kanka
Değmez, windorce almamız için 18k ya falan düşmesi lazım
Anakartlar konusunda cahilim. Attığınız anakart ve benimki arasındaki fark ne tam olarak, artıları nelerdir?https://www.gaming.gen.tr/urun/5442...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ anakartı b550 yap. hava soğutucu alırsan hemen hemen aynı paraya geliyor.
RTX 4060 ısınma problemi olmayan bir kart olduğu söyleniyor, üstüne gitmeye değer mi?Değmez, windorce almamız için 18k ya falan düşmesi lazım
Değmez, windorce almamız için 18k ya falan düşmesi lazım
4 ram slotu+ 2 adet m2 yeri var o yüzden dedim.yükseltmeye açıkAnakartlar konusunda cahilim. Attığınız anakart ve benimki arasındaki fark ne tam olarak, artıları nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTX 4060 ısınma problemi olmayan bir kart olduğu söyleniyor, üstüne gitmeye değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleBöyle bi karşılaştırma gördüm gerçekten de haklısın gibi duruyor.
uzak dur kesinlikle alma diye bir durum yokNiye hocam
Alınmaz pahalı sistem hocam bütçeniz nedir?
22kAlınmaz pahalı sistem hocam bütçeniz nedir?
gaming laptop kullanıcısı mantalitemden dolayı sıcaklıkları düşük tutup aletin ömrünü olabildiğince uzatmaya çalışıyorum ama zaten bu sistem sıvı soğutma olmadan da 5 6 yıl gider diyorsanız r5 5600 için hava soğutmalı alayımuzak dur kesinlikle alma diye bir durum yok
ama genellikle b serisi altı almamayı öneririz
fakat anlamadığım şey şu
nedir bu sıvı soğutma merakı
şu sistemi 500-750 tl bandındaki bir kule tipi fan stabil tutacak
hadi kaliteyi biraz daha artırayım desen 1000-1250 tl lik bir kule tipi fan çok çok iyi soğutacak iken
neden bu tarz çözümlere yönelip aradaki farkı başka bileşenlere yatırıp daha iyi bir sistem oluşturmuyorsunuz
açıkcası ben bu sistmei bu fiyata almam
arkadaşın attığı 4060ti 16 gb lık sistem
bütçenm yeter mi bilmem ama şu sisteme göre çok daha fiyat performans bir ürün
soğurma stok soğutma ile geliyor ama süründürmez
biraz deneyimlersin yetmediğini hissediyorsan ilerde bütçen olunca kule tipi bir fanla çözersin işi