Yeterli ama bütçen varsa 750w öneririm.Sistem:
5800x3d
Asus tuf 6900xt oc edition
Asus rog x570f
Kingston fury beast 3600mhz 2x16 rgb
Kioxia exceria g2 500gb 3500/3200 mb/s
Corsair carbide spec delta rgb
Noctua nh d15
PSU: CV650
Hayır yetmez, en az 750w.yeter muhtemelen
Böyle bir sisteme o kasa ve PSU kesinlikle önermiyorum. PSU 750W daha iyi bir psu bak,kasa hadi neyse diyelim ama o psu olmaz dostum.
750w falan al daha iyi olur.
Hayır yetmez, en az 750w.
6900 XT'nin spike değeri 600W'ları aşıyor, CV650 ortalama bir üniteden fazlası değil ve bu spike'a dayanır mı tartışılır. Bütçe varsa değiştirmen ve kaliteli en az bir 750W'lık ünite alman en doğrusu.
Şuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.Yeterli ama bütçen varsa 750w öneririm.
kısmanı önermem para biriktir biraz öyle al.Şuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.
Bu arada "Kasada neyse" dedim ama o da olmaz,3 fanlı bir ekran kartına o kasa olmaz,sığmaz,hadi sığdı sıkıntı çıkarır.Böyle bir sisteme o kasa ve PSU kesinlikle önermiyorum. PSU 750W daha iyi bir psu bak,kasa hadi neyse diyelim ama o psu olmaz dostum.
Baya uzun süredir biriktiriyorum zaten PSU için para biriktirmem uzun sürer peki şuanki psu idare eder mi?kısmanı önermem para biriktir biraz öyle al.
Sığdı şuan içinde çalışıyor.Bu arada "Kasada neyse" dedim ama o da olmaz,3 fanlı bir ekran kartına o kasa olmaz,sığmaz,hadi sığdı sıkıntı çıkarır.
Psu nun marka modeli ve üstündeki etiketinde 12v çıkış değeri nedir?Şuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.