Neler Yeni

Öneri Bu sisteme bir 8GB RAM daha eklesem ne kadar fark yaratır?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hayır dostum FH5'e sahip değilim. Ekran kartımın performansına baktım sadece benchmark testi yapanlardan. Dediğim gibi işlemci ve ram benimkinden daha iyidir büyük ihtimalle. Bu arada ben FH4'te Ultra ayarlarda 80-90 fps alıyorum. Muhtemelen (FH5'te) ramimide 16 yaparsam "High" ayarlarda 60 fps alırım diye düşünüyorum. Sende "Medium" ayarlarda 60+ fps alırsın. Üstüne 16 ram yaparsan daha da iyi olur.
Senin sistem benim sistemimden o derece daha mı iyi? Ryzen 3, GTX1650S var sende. Bende de Ryzen 5, RX570 8GB var. Benim sistemimde bir sorun mu var acaba, bu kadar düşük FPS veriyor?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Senin sistem benim sistemimden o derece daha mı iyi? Ryzen 3, GTX1650S var sende. Bende de Ryzen 5, RX570 8GB var. Benim sistemimde bir sorun mu var acaba, bu kadar düşük FPS veriyor?
Benim ekran kartım senin ekran kartından güçlü diye biliyorum. İşlemci olarakta lütfen ryzen 3-5 farkına bakmayın benim işlemcimde R5 2600 ile eşdeğer performans veriyor hatta bazı oyunlarda geçiyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Benim ekran kartım senin ekran kartından güçlü diye biliyorum. İşlemci olarakta lütfen ryzen 3-5 farkına bakmayın benim işlemcimde R5 2600 ile eşdeğer performans veriyor hatta bazı oyunlarda geçiyor
Çok iyi anlamam sistem parçalarından da. Benim sistemin bu kadar düşük vermesi normal mi sizce?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Çok iyi anlamam sistem parçalarından da. Benim sistemin bu kadar düşük vermesi normal mi sizce?
Normal. Ekran kartınız 580 falan olsa aynı fps'i alırdık diye düşünüyorum

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yerine göre değişir eğer oynadığın oyun 6 gb maks. ram kullanıyorsa tahmin edeceğin gibi hiçbir fark olmaz fakat Warzone gibi önerilen sistem gereksinimleri 12 gb ram olan oyunlarda tabi ki etki yaratacaktır

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Normal. Ekran kartınız 580 falan olsa aynı fps'i alırdık diye düşünüyorum
Bu arada ben sorunu çözdüm, meğerse MSAA ayarını en yüksete kullanıyormuşum ve bildiğiniz üzere o ayar çok çok FPS yiyor. O ayarı x2 seviyesine (default) çekince FPS'im ultra-ekstrem ayarlarda 70'lere geldi. :D

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bu arada ben sorunu çözdüm, meğerse MSAA ayarını en yüksete kullanıyormuşum ve bildiğiniz üzere o ayar çok çok FPS yiyor. O ayarı x2 seviyesine (default) çekince FPS'im ultra-ekstrem ayarlarda 70'lere geldi. :D
İyi bari. Gerçekten bi yandan nasıl 45 fps aldığınızı sorguluyordum. Amd ekran kartlarını tam bilmem ama benim ekran kartım 580 gücünde diye hatırlıyorum. Senin işlemci bi tık iyi yani dengelenirse aynı fpsleri almamız lazım zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom