Neler Yeni

Öneri Bu Sisteme Ekran Kartı önerisi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Bedirhan Şen
yeni app sorunlu onu silip düz driver kur bi de oyle dene.
yazmama izin vermiyor forum driverları ddu ile silip denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

temiz kurulum win 10 11 format denedim

nvdia ve geforce experience yi denedim

nvidia nın desteği ile görüştüm tüm çözümlerini denedim bir şey bulamadı üreticiye yönlendirdi mail ile yazıştık baya en son arkadaşımın kartını denediğimde düzeldi kendi kartımda gene aynı sorun devam ediyordu görüştüm gainward desteği ile bana donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyoruz diyorlar hala sürücü kaynaklı olduğunu söylüyorlar çünkü nvdia uygulaması olsun gfe olsun sadece onlarda oluyordu performansta bir şey etkilemiyordu kayıtlarımı vs almaya devam edebiliyordum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,499
İsim
Hacı
yazmama izin vermiyor forum driverları ddu ile silip denedim

temiz kurulum win 10 11 format denedim

nvdia ve geforce experience yi denedim

nvidia nın desteği ile görüştüm tüm çözümlerini denedim bir şey bulamadı üreticiye yönlendirdi mail ile yazıştık baya en son arkadaşımın kartını denediğimde düzeldi kendi kartımda gene aynı sorun devam ediyordu görüştüm gainward desteği ile bana donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyoruz diyorlar hala sürücü kaynaklı olduğunu söylüyorlar çünkü nvdia uygulaması olsun gfe olsun sadece onlarda oluyordu performansta bir şey etkilemiyordu kayıtlarımı vs almaya devam edebiliyordum
saçmaymış cidden. bende bulamadım :D

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Bedirhan Şen
saçmaymış cidden. bende bulamadım :D
çözemediğim konuda o işte çok saçma 3080 ikinci elde fiyatları 11k düzeyinde facebookta felan ne kadara bulabilirim takip etsem biraz uyguna bulursam belki biraz borç alıp yükseltirim

bide 3060 ı kaça satabilirim ortalama acelem yok hemen satılsın diye

SVSLI58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gürsel KILAVUZ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım | Yazılım
Instagram
@kilavuzgursellll
Steam
kilavuzgursel
saf gücü yüksek olucağı için 3060 tan daha iyi olur diye düşünüyorum varmıdır acaba bi testi
3060 dan çok güçlü bir kart. 5600 o ekran kartını besler. Yayın konusunda ve yazılım konusunda Nvidia performansı bekleme ancak saf güç konusunda 3060'ı ezer. Zaten 6700XT 3070 , 3070 Ti ile benzer performans gösterir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,571
Üyeler
170,570
Son üye
barankaratasx
Top Bottom