Bu sisteme ne yapayım sizce Yardım Acil❗🛑

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
55
47 k aldım iptal etmeli miyim sizce çok hoşuma gitmedi sizce verilir mi 47 k kasa gereksiz pahalı gibi geldi cl36 cl46 arsında 1300 Tl büyük fark vardı cl36 seçtim iptal edeyimmi

Ekler

• Screenshot_20250914-231924.webp
    Screenshot_20250914-231924.webp
    130.7 KB · Hit: 117
bence parçaları 2. elden alsan daha az maliyetli olur. ayrıca ram çok pahalı oyun için topluyorsanız gereksiz. kasa da öyle

Daha iyisini bulabilirim diye düşünüyorum şu anda bu sistem yüzümden başka sistemi kaçırdım gaming gecesinde iptal etmeyi düşünüyorum
daha iyisini bulursun rahat. bu fiyatta sürekli sistem çıkıyor çünkü

bence parçaları 2. elden alsan daha az maliyetli olur. ayrıca ram çok pahalı oyun için topluyorsanız gereksiz. kasa da öyle
Hocam sıfır dizmek istiyorum ilk defa kuruyom da heyecanlıyım biraz 2 elden yana değilim biraz

Hocam sıfır dizmek istiyorum ilk defa kuruyom da heyecanlıyım biraz 2 elden yana değilim biraz
tamam sorun değil daha iyi sistemler gelir mutlaka taksitli almadıysanız bence iptal edin

Tamam yardım ettiginiz için sağolun hocam Taksitle almiştım ama kargoya verilmedi henüz bir sıkıntı olurmu
olur tabi hocam. taksitle aldıysanız kaç taksitle aldıysanız her ay o tutarda para hesabınıza yatar. paranın tamamını bir seferde alamazsınız

47 k aldım iptal etmeli miyim sizce çok hoşuma gitmedi sizce verilir mi 47 k kasa gereksiz pahalı gibi geldi cl36 cl46 arsında 1300 Tl büyük fark vardı cl36 seçtim iptal edeyimmi
Altta msjlarını okudum. Başka sistem alırsan işlemci bi tık daha iyi olsun kral.

Geri