Gagafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
daha iyisini bulursun rahat. bu fiyatta sürekli sistem çıkıyor çünküDaha iyisini bulabilirim diye düşünüyorum şu anda bu sistem yüzümden başka sistemi kaçırdım gaming gecesinde iptal etmeyi düşünüyorum
Hocam sıfır dizmek istiyorum ilk defa kuruyom da heyecanlıyım biraz 2 elden yana değilim birazbence parçaları 2. elden alsan daha az maliyetli olur. ayrıca ram çok pahalı oyun için topluyorsanız gereksiz. kasa da öyle
tamam sorun değil daha iyi sistemler gelir mutlaka taksitli almadıysanız bence iptal edinHocam sıfır dizmek istiyorum ilk defa kuruyom da heyecanlıyım biraz 2 elden yana değilim biraz
olur tabi hocam. taksitle aldıysanız kaç taksitle aldıysanız her ay o tutarda para hesabınıza yatar. paranın tamamını bir seferde alamazsınızTamam yardım ettiginiz için sağolun hocam Taksitle almiştım ama kargoya verilmedi henüz bir sıkıntı olurmu
bankayı arayıp taksiti iptal ettir sonra iade isteTamam yardım ettiginiz için sağolun hocam Taksitle almiştım ama kargoya verilmedi henüz bir sıkıntı olurmu
İade istedim bile hocam yabankayı arayıp taksiti iptal ettir sonra iade iste
Öyle oluyor mu bi sakıncası varmı kredi kartı ile aldım taksitibankayı arayıp taksiti iptal ettir sonra iade iste
Altta msjlarını okudum. Başka sistem alırsan işlemci bi tık daha iyi olsun kral.47 k aldım iptal etmeli miyim sizce çok hoşuma gitmedi sizce verilir mi 47 k kasa gereksiz pahalı gibi geldi cl36 cl46 arsında 1300 Tl büyük fark vardı cl36 seçtim iptal edeyimmi