Bu sisteme ne yapayım sizce Yardım Acil❗🛑

47 k aldım iptal etmeli miyim sizce çok hoşuma gitmedi sizce verilir mi 47 k kasa gereksiz pahalı gibi geldi cl36 cl46 arsında 1300 Tl büyük fark vardı cl36 seçtim iptal edeyimmi
Taksit taksit iade olur ve, şöyle bir sıkıntın var limitin yoksa o limit geri gelmez taksit süren bitene dek.

Ne diyor bunlar ya? Henüz ödeme yapılmamış. Taksitle ödeyecek olan satın alan. Ne geri ödemesi?

Ben ayın 13ünde taksitle başka bir sistem sipariş edip ertesi gün iptal ettim ve limitim tamamen açıldı bi yanlışlık olmasın yazan arkadaşlarda?

Ben ayın 13ünde taksitle başka bir sistem sipariş edip ertesi gün iptal ettim ve limitim tamamen açıldı bi yanlışlık olmasın yazan arkadaşlarda?
provizyonda ise sıkıntı yok direkt iptal olur provizyonda değilse bankaya bağlı genelde taksitle iade ediyorlar

Hocam daha hiç taksit yatırmadım vatanı aradım iptal etmediler montaj aşamasında diye 5 gün oldu alalı kargoya veridiği zaman iptal oluyomuş fatura kesilmiş doğru mu diyolar benimi kandırdılar bilemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 3 taksit ile almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri