Neler Yeni

Yardım Bu Sistemi 4GB Ram'den 12GB Ram'e Yükseltmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
1600MHz CL11 1.35V RAM lazım size. 12GB olmasa bile en kötü 4+4 şeklinde 8GB yapın derim.
V değerleri ve cl önemli değil hatta mhz bile o kadar önemli değil ddr3te. tek slot 8 gb desteği varsa kullanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Desteği varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
DDR3 de Volt önemli 1.35V ile 1.5V yan yana çalışmıyor. Kalanlar aynı olmasa da çalışır evet ama daha uyumlu olur diye öyle yazdım.
Bende çalışıyor valla :D şimdiye kadar hep çalıştı hatta. Denediğiniz anakart ile alakalı olabilir ama bu arkadaşınki destekler.

Zaten attığım da cl11 ve 1.35v imiş.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
12GB yapmam daha iyi değilmi ve dedigim gibi gözle görülür bir artış yaşanırmı?
4gb ram ile sadece Fivemde (GTA 5 Online) droplar oluyodu. 12GB'ye çıkartım arkada Google, discord açıyorum genede drop olmuyor

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Bende çalışıyor valla :D şimdiye kadar hep çalıştı hatta. Denediğiniz anakart ile alakalı olabilir ama bu arkadaşınki destekler.

Zaten attığım da cl11 ve 1.35v imiş.
Linkteki ürünü siparis veriyorum değerler vs aynı fakat DDR3 ve DDR3L arasında bir fark varmıdır bilgim yok.

4gb ram ile sadece Fivemde (GTA 5 Online) droplar oluyodu. 12GB'ye çıkartım arkada Google, discord açıyorum genede drop olmuyor
Düsük sistem gereksinimli oyunlarda FPS inde bir miktar artabilecegini düsünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Kısacası uyum sağlayacaktır merak etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Hynix candır. Alabilirsin.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Bende öyle düşünüyorum en nihayetinde işlemcinin kıvamı belli.
DDR3 Ram ile DDR3L Ram arasında uyusmazlık gibi bir şey söz konusu olurmu? Biryerde böyle bir şey okudumeski bi n
Bende de eski bir notebook var ve 2×4 RAM yükseltmesi yapmıştım. Bazen yetmeyebiliyor sistemin ve arkaplan kullanmalarının çok olması ile birlikte.

16 GB RAM'e gerek varmıki sizce gereksiz fazla olmazmı?
1704658523002.png

Az önce açtım bilgisayarı ve açılalı 5 dakika olmadı. Chrome'da tek sekme sonrası RAM kullanımı böyle.

Ne kadar olursa sistem o kadar rahat edeceği yere sahip olduğunu bilir ve buna göre sıkışmadan çalışır. Karar size kalmış tabi yine de.

Son düzenleme:

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Hynix candır. Alabilirsin.
Tamamdır.Yardımcı oldugun icin tesekkur ederim aklıma takılan birsey olursa sormamda sakınca varmıdır?

Bende de eski bir notebook var ve 2×4 RAM yükseltmesi yapmıştım. Bazen yetmeyebiliyor sistemin ve arkaplan kullanmalarının çok olması ile birlikte.

Alıntıyı görüntüle

Az önce açtım bilgisayarı ve açılalı 5 dakika olmadı. Chrome'da tek sekme sonrası RAM kullanımı böyle.

Ne kadar olursa sistem o kadar rahat edeceği yere sahip olduğunu bilir ve buna göre sıkışmadan çalışır. Kara size kalmış tabi yine de.
Suanlık 12 GB yapalımda olmadı mevcut olan yerinede bir 8 GB alırım,Tesekkur ederim sağolasın.

Top Bottom