teşekkür ederim ssd bilgisi için ssd için sistemden çıkarıp kendim hariçi olarak bir ssd alıp taksam iyi olur mu ? birde PSU kasa ile birlikte geliyorkendi seçtiğim bir PSU değil ne yapmamı önerirsin PSU sıkıntılı yazan 2-3 arkadaş daha olmuş ama ne yapacağım bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU sistemde kasa ile birlikte geliyor kendi seçtiğim bir PSU değil özellikle bu kasayı istiyorum ama anlaşılan PSU kötü PSU için yapmamı önerebileceğin bir şey varmı
Olur takabilirsin.Kasayla birlikte geliyorsa bence Corsair Spec Delta RGB al.İçindeki PSU'da kaliteli.Hem fiyatı daha uygun.Ama yok ben illa bu kasayı istiyorum dersen kasanın içini boş alıp Cooler Master MWE 80PLUS 650W alabilirsin.Kasa ve güç kaynağını ayrı almak içinde otomatik güç kaynağı ile gelen kasadan biraz daha pahalıdır ama inan bana buna değer.
Olur takabilirsin.Kasayla birlikte geliyorsa bence Corsair Spec Delta RGB al.İçindeki PSU'da kaliteli.Hem fiyatı daha uygun.Ama yok ben illa bu kasayı istiyorum dersen kasanın içini boş alıp Cooler Master MWE 80PLUS 650W alabilirsin.Kasa ve güç kaynağını ayrı almak içinde otomatik güç kaynağı ile gelen kasadan biraz daha pahalıdır ama inan bana buna değer.